- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- проблем
Хората не се влюбваме в този, който заслужава или в най-подходящия. Понякога обичаме дори и тези, които ни нараняват и знаем че няма да се променят. Неможеш просто да щракнеш с пръсти и да спреш да изпитваш чувства. Но за самоуважението съм съгласен.
Във тази връзка явно има голямо недоверие. Първо помисли по този въпрос, от къде е породено то. Намери причината и се опитай да поговориш с него открито по този въпрос. Ако това не помогне, наистина е по-добре да го зарежеш въпреки, че ще ти е гадно в началото. Липсата на диалог винаги води до подобни ситуации.
благодаря много за начина по който го каза, да наистина не можеш да си избереш, в кого да се влюбиш..
а и той не се държеше така преди с мен, а за недоверието аз много пъти съм му казвала, че не ми вярва заради предишните му връзки, които не са били много хубави, аз наистина гледам винаги всичко да е наред и той мисля че много добре знае, че не бих направила нищо примерно с някое момче и т.н. Трябва да успокои тази ревност наистина, незнам как, но искам да се опитам да оправя нещата.
0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]
Не можеш да си избираш, а и хората се променят - факт! Само дето като почне да нечовечи, да ти се качва на главата и да ти диктува живота, биеш си камшика и GTFO!!
Аз не мога да разбера - 100% нямаш 18 (поне от темата ти така заключих). Тоя келеш като е толкова ербап, защо не ти изфраска 1 шамар пред баща ти? Да видим тогава кой кого!! Много отворен, може да дава заповеди кой къде да ходи, ама отцА ти ако разбере, ще му начупи кокалите 100 на 100...