.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: YouTube

YouTube

Здравейте. Имам един въпрост към вас който е свързан с YouTube . На скоро разбрах , че може да се изкарват пари от YouTube чрез качване на клипове и парите се трупат като получаваш гледания на клипа , както Like и Comment . Понеже не съм много запознат ще съм ви благодарен ако ми кажете как може да изкарвам пари от YouTube . Благодаря Предварително .

Цитирай Първоначално написано от bgTimeKiller Виж мнението
    Здравейте. Имам един въпрост към вас който е свързан с YouTube . На скоро разбрах , че може да се изкарват пари от YouTube чрез качване на клипове и парите се трупат като получаваш гледания на клипа , както Like и Comment . Понеже не съм много запознат ще съм ви благодарен ако ми кажете как може да изкарвам пари от YouTube . Благодаря Предварително .
    В България все още неможе да се изкарват по този начин пари. Ограничено е за няколко страни само. Иначе програмата се състои в това че се пуска да 30 секунди реклама преди да почне клипът ти и колкото повече гледания правиш повече и ще спечелиш.

Можеш да изкарваш пари с AdSense. Трябва да включиш опцията в YouTube за да ти се показват реклами в клиповете. Печелиш пари само ако някой кликне върху рекламата на клипа ти. За целта трябва да имаш профил и в Google AdSense.

В България зрителите са до някаква граница и много малко кинти ще събираш центове на стотинки защото гледанията са ограничени Но ако снимаш примерно на английски ще могат да те гледат от целия свят Едва ли ще ти е лесно ,но ако снимаш на английски (най-говореният език в цял свят) както и в YouTube може да успееш И съответно парите ще ти дойдат ,но знай правиш ли го за пари ще ти омръзне и няма да има смисъл

Мега фен Аватара на baby_baby
    Тва са глупости

Нека са глупости

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си