.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Много дълга коса!!

Здравейте искам да попитам за колко време косата ми ще стане дълга до кръста ето колко е дълга в момента моята коса
    https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...07529572_n.png естествена е и с 8 см бретон назад а искам ето толкова дълга коса https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...59192453_n.png
    Въпросът ми е за колко време ще ми порастне толкова косата
    А можете ли да ми кажете някакви маски за по бърз разтеж защото другата учебна година ще се местя да уча в друг град а искам да имам дълга коса и бретона ми да порастне и затова ви питам имам 7 месеца колко ли ще порастне за толкова?

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    7 cm

Здравей, моята коса е толкова дълга, колкото на втората снимка, но аз цял живот се помня с коса до дупето и само веднъж ми беше до раменете и пак порасна. До някъде това може да се дължи на ген и организъм, колко бързо ти расте косата, защото моята коса по принцип е доста суха и понякога изтощена, но пък расте много бързо (много рядко я изправям и не се боядисвам, само си я сплитам да става къдрава). От друга страна ако много я третираш и изтощаваш това ще повлияе много на растежа. Аз мисля че косата да достигне подобна дължина ще са ти нужни поне 3 години, по-малко или повече, не знам. За 7 месеца може да порасне и със 7см, но може да бъде и повече и може и по-малко. Ти си знаеш бързината с която косата ти расте. Можеш да приемаш витамини за укрепване на косата, примерно Б комплекс или Геритамин или каквито други си чувала. Можеш да и правиш маски със бадемово масло, зехтин, витамин А, рициново масло и т.н. Маслата укрепват косата и със сигурност помагат за растежа, но не прекалявай да не я омазниш примерно и да трябва да я миеш по-често. Храни се с добра храна и внимавай с третирането! Успех и ако имаш въпроси питай, бих се радвала да помогна ако мога
    Последно редактирано от katalia3 : 01-20-2014 на 21:08

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Косата ми е до кръста, като на втората снимка, сравнение с твоята - беше ми такава и през миналата, уловката е че ми е на пластове, лол. бтв сладка си

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Няма формула. Моята коса за почти 10-11 месеца израстна с 2 педи. На сестра ми расте с по 3-4 пръста на година. До организъм е.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Косата ми не я третирам с маши и преси и не съм я боядисвала досега,също така мисля че ми расте бързо защото за 1 месец ми расте по 3 см и ще използвам хининова вода за да ми ускори растежа и ще видя моля се да ми порасне поне с 10 см тя преди ми беше дълга почти колкото на снимката с 10 см по къса но аз я скъсих и стана на криво и после я изравнявах после отидох на фризиор и тя ми я направи така и сега чакам да порасне малко и да я направя на черта а бретона си го направих преди 2 месеца много къс го бях направила и сега ми порасна бързо Мерси за съветите

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    7 cm
    А, ясно. И си сигурна, защото ... ?
    При различните хора косата и ноктите растат за различно време. Моята по принцип е от бързо растящите, даже хората ми казват, че има видима разлика за 2-3 седмици.
    Авторке, хининова вода, тривитаминол, домашни маски с разни масла. Спираш сешоари, преси и маши. Гледаш да се храниш по-добре и балансирано освен всичко. Иначе витамините не са лоша идея също.

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    А, ясно. И си сигурна, защото ... ?
    При различните хора косата и ноктите растат за различно време. Моята по принцип е от бързо растящите, даже хората ми казват, че има видима разлика за 2-3 седмици.
    Авторке, хининова вода, тривитаминол, домашни маски с разни масла. Спираш сешоари, преси и маши. Гледаш да се храниш по-добре и балансирано освен всичко. Иначе витамините не са лоша идея също.
    Не съм казала, че съм сигурна Средно по толкова расте. Аз от къде да знам на авторката косата бързо или бавно ѝ расте?
    И е споменала, че не третира косата си с маши и преси, така че тази част от отговора ти е напълно безсмислена

Мега фен Аватара на tori
    Виж сега, не можеш да напишеш просто „7 см“ и толкова, защото едва ли не излиза, че си сигурна в онова, което казваш и че ще-неще косата на авторката ще порасне точно толкова. Изказването беше твърде непремерено. Че не можеш да си сигурна, не можеш, но можеше просто да напишеш, че това точно е някаква средна стойност. Имам предвид представи си, че вземе да ти повярва и да хукне с линийката всеки месец.
    Относно пресите - ми да, казаха и. Со уат? Някакъв обединяващ отговор правя. Заяждаш се за простотии.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си