- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Онлайн връзка - комплименти, жестове и подаръци...
За триене..
Последно редактирано от acvetkov : 01-20-2014 на 21:14 Причина: причина
Ти сигурен ли си, че тя смята чатовете ви за "връзка"?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
You just went full retard, never go full retard!
Сериозно - извади си главата от задника. Девойката иска да те разкара, ти си се лепнал като пиявица.... досаден си и до мозъка на костите... сериозно ли не го виждаш?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Докато ви четох чата ме налегна едно такова чувство на ... обреченост ... безнадеждност. Ама не за 'връзката' ви, а за вас двамата, поотделно. Господ да ви е на помощ.Какво мислите ?
Досаждаш й, натегач си, личи, че нямаш сексуален живот.
Благодаря за отговорите.. Имайте предвид, че чата попринцип е коренно различен, просто темата с подаръка е деликатна ^,^
Стига се обяснява - личи си как се напиняш. Тя знае ли че искаш да я чукаш?
Dr. Gregory House
Добре, нека приемем, че наистина има някаква искра между вас и другите чатове са ви различни, но ти сигурен ли си, че си пишеш с нея? Понеже може именно това да е причината да не иска да се виждате и да ти даде каквато и да било информация за себе си- да изглежда по различен начин/ да е всъшност мъж?
ОК. Темата е за триене.
В тъмен подлез двама се целуват:
- Обичаш ли ме?
- Обичам те. А ти мен?
- И аз те обичам. Но как се казваш?
- Пешо. А ти?
- Лошо! И аз!
Dr. Gregory House
явно доста тролване пада в този форум, щом приемате сериозните теми по такъв начин.. жалко..
Тва ли ти е сериозната тема?
С една мома не сме се виждали досега, ама се лигавим по скайп. Що тя ми се цупи и не ще да ми даде адреса си за да и пратя панда, която не е искала?
Dr. Gregory House
За теб може да не е... уважавай чувствата на другите и не пиши повече в темата ако обичаш..
Ти па си много убав...
acvetkov, за месец и половина тя те е преценила що за човек си, дори визуално да те е харесала, очевидно не си и интересен по начина по който ти се иска на теб. Ако продължиш да говориш с нея и да изискваш среща рано или късно ще ти го каже, защото явно не разбираш от намеци...
Ако ти преча - махни се. За да уважавам квото и да е свързано с теб - тря си го заслужиш. Уважение даром не се дава.
Dr. Gregory House
Извинявай много ама седни изгледай поне един епизод на Catfish и после ми говори кой кое не приема на сериозно. Знаеш ли колко ей такива като теб с 2-3 годишни онлайн връзки изгоряха и реваха пред камера
Холи, тва ще се гледаmerci beaucoup
Dr. Gregory House
Автора обаче, въпреки скапаната си псевдо-връзка, излезе най-много човек от последните коментирали тука.
ок
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last