.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Droxi
    Guest

Question Грешното момиче?

Историята е следната. Запознах се с едно момиче на парти, беше много чаровна, супер много ми допадна. Държеше се мило с мен, и е казала на мой приятел, че съм много симпатичен. На партито тя не беше сама, беше с гаджето си, което само по себе си не ми позволи да общувам много с нея. Аз винаги съм удрял на камък с момичетата, винаги неподходящото, насилвах нещата, повече от година не съм имал гадже, бях се отказал. Но това момиче мисля, че просто е невероятно външен вид, интелигентна, много чаровна. Проблема е там, че си има гадже не знам дали се обичат и как стоят нещата между тях. Зная как да я потърся, единствено ме спира това, че си има приятел. Страх ме е да не я направя нещастна и да се раздели с приятеля си, или нещо от тоя сорт. Не знам какво да правя, доста кофти се получават нещата. Ако пропусна този шанс мисля, че поне още година, две ще ми трябват за да намеря свестно момиче. Не знам как да постъпя, много съм объркан. Как да постъпя, моля за мнение.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Постави се на мястото на гаджето и.

Супер фен Аватара на paradosou
    Очевидно не възнамеряваш да бъдеш напорист/неадекватно преследващ, което само говори добре за теб. Споко, изключено e да я отблъснеш така (това не гарантира липса на други грешки, де ;d). Създай си пак контакт с нея. На някои може да им изглежда безсмислено или даже грешно, ама не трябва да се влияеш. Има вариант да си паснете и с времето тя самата да усети, че новата й връзка превъзхожда предишната.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Droxi Виж мнението
    Страх ме е да не я направя нещастна и да се раздели с приятеля си, или нещо от тоя сорт.
    Тогава не го прави.

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    По - добре не се занимавай със обвързано момиче !
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Какъв шанс ще пропуснеш, та тя си има приятел? По-добре не се меси. Щастлива или не, влюбена в него или не, заедно са.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Аз пък не мисля, че е възможно да "откраднеш" някого от гаджето му, ако той(тя) не го поиска сама. Така че, не е кой знае какво, ако я поканиш да излезете, но просто се държиш добре, без да предприемаш нещо повече. Ако тя те харесва, в нея ще се появят съмнения дали не иска да е с теб, вместо с гаджето си. Ако не те харесва пък ще ти го покаже ясно. Повярвай ми, ако наистина се обичат с гаджето си, дори няма да се замисли за нещо друго, но има и такива случаи, в които хората си стоят заедно, просто защото не искат да остават сами, което е също толкова грешно, колкото това да се "занимаваш" с обвързани. Така можеш да провериш нещата как стоят просто, не е престъпление да си говорите.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Ако тя зареже него заради теб, каква ти е гаранцията, че след време няма да зареже теб заради друг?

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Ако тя зареже него заради теб, каква ти е гаранцията, че след време няма да зареже теб заради друг?
    тоо па, ГАРАНЦИИ ли търсиш ти като започваш връзка ?
    то да не е фризер да купуваш, с гаранция, че ще издържи еди-колко си години ?

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    ^Ама тя, дори да е свободна, пак няма гаранция, че няма да зареже бъдещото си гадже заради друг.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Единствената ти гаранция е да знаеш как да се държиш с нея, за да я задържиш до себе си.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    тоо па, ГАРАНЦИИ ли търсиш ти като започваш връзка ?
    то да не е фризер да купуваш, с гаранция, че ще издържи еди-колко си години ?
    Ами като започвам връзка, гледа да съм сигурен, че няма да ме зареже след седмица, хич да не е, защото "живее ми се" или "проблема е в мен"... А че все някога нещата може да приключат - това е ясно.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не се бъркай

Откажи се от нея има толкова много необвързани. Неруши вече изградени връзки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си