Здравейте, момиче съм на 14 и майка ми постоянно ми рови в шкафовете, чантата ми, чекмеджетата в стаята ми. И днес откри неща, за които не и бях казвала, че съм купувала. ФДТ, пудра, коректор, червила, гланцове, лак за коса и т.н. Разбра и че пуша.. Сутринта 6 часа да видите скандал.. изкара ме най- голямата мръстница, къв човек съм била, нямам ли родители да им казвам, заплашва ме, че ще ме изпрати някъде, по нейните думи щяла там да съм сама, щели да ме бият... празни приказки. Щом съм посегнала към цигарите, сигурно и към наркотиците, алкохола, крадяла съм пари и съм си взимала козметика -.-
Иска да и споделям, което нямам как да стане. Тя е от "старото" поколение и за всичко, което и кажа почва да ме упреква, вика, кара ми се. Затова предпочетох да не и казвам нищо.. общи приказки само и това е.
А за гримовете, когато в 7 клас я питах дали може да си купя фдт за другарската вечер. Каза ми всякакви простотии от типа- запушва порите, още си малка, много е вредно, не си съсипвай детската кожа, ще приличам на маймуна. Обясних и че знам какъв да взема и ще е лек, качествен.. тя не. Е, взех си, точния цвят и всичко беше ок. А по- нататък и други неща.
Да не говоря, че лесно се ядосва, крещи все едно е на баира, удря ме, бие ме.. за най- малки и дребни неща. Заедно с всичко ми взе и всички спестени пари(30-40 лева). Каза за всичко това на баща ми и честно казано просто не знам как да с разправям с нея. Не ми стигат проблмите в училище, общуването ми и в семейстово още по- големи. Вече не ми се живее, чудя се защо изобщо съществувам.. няма смисъл