Имам огромен апетит. Винаги съм готова да ям. Как да си подтисна това? Ужасно е. Винаги нещо ми се яде, но знам, че ще кача. Дори страха от покачване на теглото не ме спира някой път.
Помощ.
То тва си е до воля просто не мисли постоянно за ядене или ако пък си толкова гладна хапни нещо малко аз например ям по 1 път на ден и изобщо не мисля за ядене ;д
има разлика между това да си гладен и просто да ти се ''хапва'' нещо и тука е цялата работа
аз съм същата в момента, но преди имах периоди в които го подтисках това с много силна воля и мисли тип "нямаш нужда от тази храна, не я яж, не си гладна, това е прищевка, не живееш само заради едната пуста торта" и тн ;Д
Ами честно казано не знаех защото не ги следя тези неща. Предложих го защото аз като ям ядки и после доста дълго време не огладнявам. Случвало ми се е даже като ям фъстъци и пия вино след няколко часа да огладнея обаче да нямам апетит и да не ми се яде нищо. И сега като погледнах в интернет се препоръчват диети с орехи точно по тази причина
И аз съм така, постоянно мога да ям. Мога да изям огромни количества храна без проблем и след минутки пак да ям. И не съм така само, когато съм в цикъл, а винаги. Не мога да го спра, по-силно е от мен.
Ами, аз също бях така особено лятото, през 1 час нещо 'дребно' се трябваше да хапна и така и не обърнах внимание на този свой апетит, но след това като почнах училище и установих, че дупето ми е станало доста по-голямо и бедрата ми някак са станали по-дебели и като цяло имаше разлика в някои мои форми на тялото и всеки ме пита защо съм надебеляла и от тогава започнах да ям по малко и гледам да е все нещо възможно по-здравословно.Сега не знам на теб какъв ти е гена, но със сигурност някак ще ти се отрази, дали във бедрата, корема и т.н. не знам , но дори и да не напълняваш лесно като мен повярвай по-добре е да направиш нещо по въпроса от сега.Дано не съм те уплашила с този пост
Извода е:от сега започни да поспреш това 'похапване', защото след това...по-лошо.
В корема никога не качвам. С малко тренировки изкарвам преса. Просто там съм много чиста, талията ми е много малка. Но в бедра качвам, не съм като круша, но си имам излишни килограми там. Дупето ми има бразилска форма, не е голямо. Харесвам си тялото г-д, но ме е страх да не кача. Опитвам се да ям по-рядко вече. Благодаря на всички!