- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов ли е или...
Здравейте! Преди два месеца излизах с едно момче,връзката ни продължи само две седмици.
Мислех си ,че сме хубава двойка,а мисля ,че и той беше на това мнение,докато не скъса с мен .
За причина ми даде отговорът че причината е в него и че е по-добре да си останем приятели.
Проблемът е че аз много го харесвам,постоянно мисля за него и не мога да го забравя.Това ще
отмине ли???
Щом причината е в него, ясна е работата...
Не го мисли пича въобще...
Значи ми казваш да не се занимавам вече с него всъщност ситуацията
е доста по-объркана
Ня'а значение. Губиш време и самоуважение.
Е, хубаво е да се приучават от малки...
мда, "Не си ти, АЗ съм и причината е, че АЗ не те харесвам"
ще мине
Напротив! В тебе е причината! В теб и никой друг - доверила си се на идиот, не си гледала внимателно, на втората седмица си решила, че е свестен и ще е с теб завинаги. Свалила си гарда и *БАМ* - нокаут!
Падаш, ставаш и продължаваш! Да ти е за урок това и следващия път да не се връзваш за 2 седмици! Всички сме я допускали тази грешка, не е кой знае какво. Забрави го и карай нататък!!
Ще отмине като си намериш друг. Не го търси. Ако той иска ще те потърси пръв.
"В мен е причината " е учтивия начин човек да ти каже,че не те иска. Така е прието.
Един вид - "всичко ти е наред - хубава/забавна/умна/интересна личност си,просто аз не го виждам тъй като стандартите ми са по-високи от това,което ти досега си ми предоставил/а"
От моя гледна точка е така.Когато съм изричала това изречение,това съм целяла да прочете отсрещния човек между редовете.Нещо ,което той не прави.
Приема,че "в мен е причината" крие самообвинение/ниско самочувствие или нещо си там от тоя сорт.
Че едва ли не казвам " в мен е причината",защото си мисля,че не съм достойна за него. Пък то не е точно така.
И се започва гонитбата ...
Не го прави.Щом ти е казал,че "в него е причината" ,просто го приеми и не се занимавай с него.
Защото може и да се наложи да чуеш неучтивия вариант на "не искам теб" .
И една тайна- ще отмине-влечението,нараненото его,всичко.След време дори ще се надсмиваш над ситуацията и ще се чудиш защо ти е трябвало да взимаш нещата толкова навътре.
Последно редактирано от Glamour92 : 01-22-2014 на 08:43
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Търсил си е начин да се отърве от теб, без да има наранени чувства.
Да кажеш "причината е в мен, не в теб" означава, че наистина е причината е в него, но не в някакъв истински проблеми, а просто в това, че не го привличаш достатъчно, че да се опита да задържи отношенията.
Обикновено това е най-честото нещо, което хората казват в тези моменти, колкото да замажат положението.
И спокойно, всяко (почти) харесване отминава, не го мисли толкова, няма да е последният.
Няма смисъл да разискваш причините, важни са само следствията. Скъсали сте. Все тая дали си е харесал друга или просто е спрял да харесва теб. За 2 седмици не може да сте били чак прекрасна двойка.
Според мен мислиш за него още, защото го харесваш, а на всичко отгоре ТОЙ те е зарязал, което е наранило егото ти. Не е любов. Инат е.
Оооо ще мине, може би чувството на привличане, харесване, любов вече е минало, но е останало отвратителното чувство, че е скъсал с теб. Какво да ти кажа, просто карай напред и след време ще разбереш, че е по-добре че си се отървала от тоя. Щом не те цени, няма вкус![]()
В (искам) мен (да) е (чукам) причината (друга)!
Still better love story than twilight.
Зарежи. Няма смисъл да си хабиш нервите, заради някъв тъпак. Ще ти мине.