Има ли смисъл от това нещо или е пълна загуба на време....?
Здравейте. Момче на 19 години съм. Бях заедно с едно момиче 4 години и ноември месец скъсахме.
Много я обичах, но тя се подигра наистина прекалено жестоко с мен и не можах да го приема и понеса.
От време на време влизам в един сайт, в който пускаш камера и микрофон и се засичаш с непознати по света.
Запознах се с едно момиче от ... Тексас......дааа, правилно сте прочели - от Тексас.
Въпросното момиче е с 5 години по-малко от мен, но честно казано - не ми пука.
Бях там цяла седмица, всичко беше окей ....до днес ние бяхме ... "заедно"...беше отишла на някакъв лагер, където се запознала с някакъв пикльо на 17 години, дето като го видях и имах чувството, че гледам гринч...каза ми, че докато мен ме нямало покрай нея искала да се забавлява....как ще се забавлява с тоя, аз тоя боклук го знам много добре и и обясних, колко момичета е наранил, колко са страдали по него...но не, тя си твърди, че е същия...Няма да изпадам в кой знае какви подробности, но тя ми каза, че докато аз съм си в БГ, а тя в Тексас...няма как да я караме така...аз говорих с нея и я питах дали би искала да се изместя временно там да живея (не у тях) ... докато тя завърши ... тя каза, че иска... но проблема е - да го направя ли или не? Кажете ми как да постъпя? Финансите ги имам, ще се прежаля и ще живея без кола, но въпроса е - да ида ли да живея в непозната държава, при напълно непозната обстановка и да бъда заедно с момиче, което е 4 години по-малко от мен?! Има ли смисъл? Ако имате нещо да питате, за да ми дадете по-ясен отговор, моля споделете ...
Последно редактирано от Stanislavski : 01-22-2014 на 04:06