.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Опитах се...

От доста време си харесвам едно момче, но той си има приятелка и аз съм се примирила и се опитвам да харесам друг, но не става... Напук на себе си целувах момчета, с които дори не се познавах, но забравях за миг. Днес го видях и сякаш времето спря... Чувствам, че Той е момчето, не знам защо. Различно е. Не знам какво да правя...
    Моля ви, дайте съветче ))

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Времето и алкохола лекуват. Не знам на колко си. Второто може да го пропуснеш.

Стана ми инетересно обаче... "Той е момчето" за какво е "момчето"?

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от slunch Виж мнението
    От доста време си харесвам едно момче, но той си има приятелка и аз съм се примирила и се опитвам да харесам друг, но не става... Напук на себе си целувах момчета, с които дори не се познавах, но забравях за миг. Днес го видях и сякаш времето спря... Чувствам, че Той е момчето, не знам защо. Различно е. Не знам какво да правя...
    Моля ви, дайте съветче ))
    1: Хвалиш ли се в момента или се оплакваш?
    2: Кой ти я даде тая "рецепта"?
    3: I think you need a big, hard dick!!

Успех с последното!

Мега фен Аватара на 102
    тва е детенце ве къв дик тапанар

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Не си на 18 май...надявам се.

Недостъпните са по-интересни. Вкопчила си се в него, щото е труден, не ти пада в краката сам. Ама с времето ще мине, просто спри да излизаш с непознати, които да целуваш. Все ще намериш някой свестен, ако не излизаш с кретени.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    тва е детенце ве къв дик тапанар
    Мхм. И това е най-гадното в случая. Че е детенце, а още от сега се целува с различни, за да забрави. Представи си какво ще стане, когато скъса с първия си (в сексуално отношение) приятел... Тогава не знам какво ще прави с различни, "за да забрави"...

Любов се забравя с любов, не с време, нито с алкохол. Алкохола помага за една вечер, времето помага, но може да минат и години. Избягвай срещите с този човек, ако е възможно, за да не предизвиква тези чувства в теб като го видиш Излизай и се срещай с други хора, не е нужно с всеки да се целуваш, но все някой от тях ще ти привлече вниманието. Той не е единствения, недей да търсиш него във всеки и нещата ще се наместят

Мега фен Аватара на baby_baby
    Няма да го забравиш ако постоянно си повтаряш че трябва да го забравиш ще ти мине

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си