Привет на всички – момиче на 17 съм . Имам един проблем, ако може да се нарече така, който искам да споделя. Нямам си приятел и не исках да си имам до преди 2/3 седмици, когато се случи нещо. Всеки ден пътувам до училище с автобуса. От известно време забелязах едно момче. Стана ми много интересно къде живее, как се казва, на колко години е и т.н. Исках да разбера нещо повече за него. Последните три, четири дни не съм същата почти не спя постоянно мисля за него, не мога да се концентрирам в нищо. И реших да разбера нещо повече за него. Онзи ден се прибрах по – рано от училище изчаках и около 3:00 часа отидох на спирката на която слиза. Може да се нарече донякъде глупост, но така реших и за това го направих – вървях след него, защото исках да разбера къде живее. Е, разбрах – останах доволна от постъпката си. Вечерта излязох с приятели разпитах дали някой го познава, но никой не ми каза нищо. Той е срамежлив сигурно от скоро е в квартала и за това никои не го познава. Сега доста хора знаят че аз се интересувам от някакво момче което дори не знам как се казва, но щом съм решила че ще разбера нещо за него така и ще стане. Съжалявам ако съм отегчила някой с ''тъпата '' ми история, но просто исках да споделя с някой. Ако може кажете ми според вас какво да правя от тук нататък. Нямам смелостта до го спра и да се запозная с него, и не мисля че като го преследвам е най – точното решение. Ако може дайте някакви съвети, защото май доста съм хлътнала. Благодаря предварително.