- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Страх ме е и не знам какво да правя
Здравейте,
Искам съвет,защото ме е страх. На 19 години съм и наскоро правих секс с момчето което много обичам. Решихме този път да пробваме без презерватив. Проблема е там че той свърши в мен и ме е страх да не забременея.Взех лекарства но все пак. Моля ви дайте ми някакъв съвет да знам какво да правя,защото ако наистина съм бременна не знам какво ще кажа на родителите ми.
Какви лекарства си взела и колко време след акта? Пресметна ли си овулацията?
Welcome to the Jungle...
четвърта година свършвам където си искам,без противозачатъчни,само данее в овулация .Никакви проблеми несъм имал,споко. Нее толкова лесно дасе зачене,но щего разберете когато искате да станете майки,сега е рано още
![]()
А да ти е минавало през ума, че не на всички овулацията ни е по часовник?
Щом съм нямал четири години проблем...според теб дали мие минавало? А ти на колко години си като ми преподаваш уроци по секс?Моите ги пише !
Достатъчно за да не правя сметки без кръчмар.
Започваме да спамим ! Авторке,няма проблем,спокойно!
Това ще е само от т'ва, че си се филмирала.
Често закъснява след първия път (доколкото имам опит) .Небива това дате притесни!
благодаря ви искам и още нещо да ви питам да си направя ли за всеки случай и тест за бременност (и до колко са точни те )
Тодор,това че 4 години не си забременил никоя,не означава,че не е възможно.Не си играйте така със съдбата,защото знам за случай,в който мъжът свършва в жената непосредствено преди менструация,до която така и не се стига,сами можете да се сетите защо.И те така с години преди това не са имали проблем,ама на...
Ми ето ти отново потвръждаваш моето мнение.Колко полови акта са извършили всички които познаваш?Хиляди?Няколко хиляди?А само един случай на зачеване!Съотношение едно към бог знае колко хиляди, ми то вероятността да спечелиш от тото то по голяма.А и вместо дасе замисляме за теми с такива съотношения, неели по добре дасе замислим дали да правим секс с хора които незнаят кога и къде да свършат?Нее ли по лесно а и по безопасно?
Сега някой щесе обади и ще каже "ама и аз знам един случай".Еми да ама то пак същата работа![]()
Авторке,направила си всичко,което е било необходимо... Ако все пак стане нещо,тогава му мисли.
Тодорчо със сигурност един ден ще вземе Нобелова награда. Засрами ни с то3 небивал интелект.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn