- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещо се случи... не мога без нея :(
Здравейте....
Доскоро си имах приятелка, която обичах много, както и тя мен, дори може би повече тя мен.. всичко беше перфектно, но в един момент започна да ме задушава прекалено много, постоянно ми звънеше да ме пита къде съм, с кого, какво правя... мислеше си, че я лъжа.. звънеше на приятелите ми, родители, братя на всеки го, само и само да разбере къде съм, с кого и какво правя, без реално да съм и давал повод за тези съмнения... Карахме се за всякакви глупости, като винаги скандалите ги правеше от мухата слон, и въпреки, че я обичах ужасно много, просто в един момент не издържах и сложих край. Всичко просто свърши, връзката ни продължи 1 година, а вече сме разделени от 8 месеца, през тези 8 месеца първите два-три ми бяха просто ужасни, но някак си се справих, но сега изведнъж не разбрах как просто ми влезе в главата, сетих се за нея от нищотото и нещо в мен се разпали... изтрил съм и номера, тя ме е премахна от фб, но случайно си влязох в скайпа и тя беше налиния..... Писах и, и общо взето беше хубав чат, имаше и закачки и всичко, познавам си я много добре и разбрах, че и липсвам и след това се чухме и просто по гласа и усетих че е притеснена, но в течение на разговора ми сподели, че от 1 месец си имала приятел, с кого реално са били само седмица-две заедно, защото в момента е в чужбина и другия месец си идва. Но два-три дена след това и писах отново, но тя тогава вече се държа адски студено, пишеше ми само Да, Добре ей такива къси отговори. При моят въпрос защо се държи така, след овъртванията й се изпусна, че приятеля и забранил да си пишем, след това направих още 1-2 опита да и пиша, но отново някак си се държи сковано... и просто реших повече да не й пиша, докато не реша някаква кардинална мерка как да си я върна, и ако се получи, получи ако ли не .... просто не знам. Много ме обърка това момиче, първият път като и писах и се чухме, просто си казах ще мога да си я върна, защото я познавам доста добре... но след това ме обърка страшно много.... много ми тежко от цялата ситуация? Не знам как се върна в мислите ми от толкова време... явно наистина я обичам... не съм на себе си от както се сетих за нея.... изгарям, умирам всеки ден, от сутрин до вечер ми е в главата....![]()
Странна работа - връзката ви се прецаква, защото тя те ревнува от въздуха. От друга страна, момичето си чати с бившия докато настоящия е извън страната.
Ако си сигурен, че искаш да си с нея, продължавай с чата. Продължавай да опитваш. Пробий стената, с която се оградила. Ако наистина е от седмица-2 с новия си приятел, значи мисля, че има надежда. Все още си по-важен за нея от него.
От друга страна, аз лично не бих се занимавал толкова. Да, хубаво е да се бориш за това, което искаш ("Ако мислиш за нещо всеки ден - не се отказвай от него" - Буковски), но понякога човек трябва да знае кога да се откаже. Аз съм на принципа, че ако някой иска да е в живота ми, няма да се налага да се моля за това! Може просто да е било писано да не сте заедно...
Не се връщай при човек, с който си скъсал. Това е като да прочетеш една и съща книга два пъти. Втория път вече не е интересно, защото знаеш как ще свърши всичко. Просто отново ще страдаш и ще загубиш ценно време, в което можеш да сращнеш правилния човек за теб.
Ама защо си си навил на пръста, че трябва да си я връщаш? В миналото ли смяташ да живееш?
След като се е стигнало до раздяла, значи е имало причина и това, че си го забравил не значи, че тази причина ще се промени ако се съберете отново. Мисли малко.
Повярвай ми, голяма грешка ще направиш. За кратко нещата ще бъдат добре, но след това бомбата ще избухне с още по-голяма сила, дори от първия път.
Не се връщай при нея от личен опит ти казвам при биши гаджета няма смисъл да се връщаш просто се опитай да я забравиш спри сякъв контакт с нея излизай забавлявай се
Явно я обичаш , но тя теб не щом си е хванала гадже .. Защо ти е да страдаш след като тя е с ново гадже действай и ти. На кратко намери си нова![]()
Не се занимавай, продължавай напред. И да се върнеш, нищо няма да се промени.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!