.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

проблем с пениса ?

здравейте
    аз съм момче на 15 и скоро мислим с приятелката ми да го направим .. е двамата сме девствени и ще ни е малко трудно ноо не в това е въпроса .. има една "ципа" която е залепена за кожичката и самата главичка .. когато си го забелвам (това не е проблем забелвам си го лесно до края) имам чувство че ще се скъса ако продължа .. искам да питам това проблем ли е и опасно ли е ? дали първо да не отида на лекар ?
    предварително Ви благодаря

предполагам че тва е късо гемче най добре върви при уролога

Мега фен Аватара на RapExotic
    Не е проблем. Тя е достатъчно еластична за да не се скъса при нормален секс. Дори с времето ще се разтегне малко.

Не е проблем. но наи вазното използвайте презервативи да не стане гафа

Повече от фен Аватара на Mery_J
    Цитирай Първоначално написано от anonimen555 Виж мнението
    здравейте
    аз съм момче на 15 и скоро мислим с приятелката ми да го направим .. е двамата сме девствени и ще ни е малко трудно ноо не в това е въпроса .. има една "ципа" която е залепена за кожичката и самата главичка .. когато си го забелвам (това не е проблем забелвам си го лесно до края) имам чувство че ще се скъса ако продължа .. искам да питам това проблем ли е и опасно ли е ? дали първо да не отида на лекар ?
    предварително Ви благодаря
    Да не ти пука, нищо ти няма.Иначе ако се скъса ще и кажеш - видя ли и аз имам девствена ципа

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    Цитирай Първоначално написано от Mery_J Виж мнението
    Да не ти пука, нищо ти няма.Иначе ако се скъса ще и кажеш - видя ли и аз имам девствена ципа
    Не, не не мога

Не мисля че ще е проблем
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си