.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Домашна е, но май нямала ваксини. Котката е на съседите, изгонили са я да живее на балкона, защото имат бебе. Пускат я по малко да се разхожда и понякога и тя идва при нас по перваза на балконите. И друг път е идвала, пускала съм я на балкона ни и се е галила. Давала съм й храна.

Не й направих нищо, галеше се, отъркваше се, погалих я, вдигнах я по едно време и ме захапа. Не разбирам много от котки, имам куче и котешките сигнали са ми непонятни. Красавец е котарака и ми е мъчно, че живее на балкона, изгонен и сам. Сладур е и съм го галила и преди, дори не ме е драскал. Какво му стана сега, не знам.

Иначе раната е по-добре, пия си антибиотика и си правя превръзки. Оттокът поспадна и болката намаля.
    Това, което те правят не е хуманно и не е законно.

Цитирам ти "Наредба за придобиване, притежаване и отглеждане на домашни животни на територията на Столична община":

(2) Забранява се отглеждането на животни домашни любимци:
    1. На открити тераси и балкони в сгради в режим на етажна собственост.
    2. В общите части на сградите в режим на етажна собственост.

Плюс това са длъжни да му осигуряват достъп до вода и храна. И да му осигуряват ветеринарно-медицински грижи (вкл. ваксини). Животното е изложено на риск, но освен това собствениците излагат на риск и съседите си. Хайде, при теб случаят е скромен, но утре може да извади окото на някое дете...

Ако бях на твое място щях да потърся справедливост за котката, комшиите и самата мен.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от NeutralMilkHotel Виж мнението
    Това, което те правят не е хуманно и не е законно.

Цитирам ти "Наредба за придобиване, притежаване и отглеждане на домашни животни на територията на Столична община":

(2) Забранява се отглеждането на животни домашни любимци:
    1. На открити тераси и балкони в сгради в режим на етажна собственост.
    2. В общите части на сградите в режим на етажна собственост.

Плюс това са длъжни да му осигуряват достъп до вода и храна. И да му осигуряват ветеринарно-медицински грижи (вкл. ваксини). Животното е изложено на риск, но освен това собствениците излагат на риск и съседите си. Хайде, при теб случаят е скромен, но утре може да извади окото на някое дете...

Ако бях на твое място щях да потърся справедливост за котката, комшиите и самата мен.
    всеки един домашен любимец е опасен
    животните имат и тъмна страна която не сте виждали
    дали ще е с ваксина или не изваденото око си е извадено око
    иначе единсветаната ваксина която е задължителна е тази за бяс
    това заболяване се предава от животно на човек и обратното за това е задължителна
    иначе другите заразни болести при кучето не са опасни за човек това важи и за котките

по-опасно е ако едно животно няма вътрешно обезпаразитяване отколкото ваксина
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    животните имат и тъмна страна която не сте виждали

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си