- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Ухапване от котка
Това, което те правят не е хуманно и не е законно.
Цитирам ти "Наредба за придобиване, притежаване и отглеждане на домашни животни на територията на Столична община":
(2) Забранява се отглеждането на животни домашни любимци:
1. На открити тераси и балкони в сгради в режим на етажна собственост.
2. В общите части на сградите в режим на етажна собственост.
Плюс това са длъжни да му осигуряват достъп до вода и храна. И да му осигуряват ветеринарно-медицински грижи (вкл. ваксини). Животното е изложено на риск, но освен това собствениците излагат на риск и съседите си. Хайде, при теб случаят е скромен, но утре може да извади окото на някое дете...
Ако бях на твое място щях да потърся справедливост за котката, комшиите и самата мен.![]()
всеки един домашен любимец е опасен
животните имат и тъмна страна която не сте виждали
дали ще е с ваксина или не изваденото око си е извадено око
иначе единсветаната ваксина която е задължителна е тази за бяс
това заболяване се предава от животно на човек и обратното за това е задължителна
иначе другите заразни болести при кучето не са опасни за човек това важи и за котките
по-опасно е ако едно животно няма вътрешно обезпаразитяване отколкото ваксина
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.