- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разликата във възрастта
Здравейте,казвам се Елизабет и съм на 16,от 7 месеца съм влюбена в едно момче,но все имам чувството,че не мога да спечеля вниманието му.Когато останем сами той започва да ме целува и се променя изцяло.Става по-нежен и земен,не е лошото момче което е, когато е с приятелите му.Реших,че не мога повече така,да съм влюбена тайно и да не знам,какво изпитва той,за това помолих най-добрата ми приятелка да го разпита,аз се правех,че не ги слушам,но чух всичко каза "Влюбен съм в нея,но тя е само на 16,а аз съм на 20,знам че 4 години не са голяма разлика,но все пак...Може би като стане на 20..." ...Много се разтроих,разбирам да не ме харесваше или да си има друга,но той бил влюбен в мен,но разликата във възрастта е проблемът му...Какво да правя?
Хммм , кога момчетата станаха такива идиоти да дават напразни надежди на момичетата с тия целувки , този секс , тези прегръдки и т.н.
Явно момчето си търси гадже основно за секс. А ти попадаш в графа непълнолетни и това го застрашава от законова гледна точка. Всъщност много глупаво си постъпила, като си казала на приятелката си да го разпита. Такива неща се говорят очи в очи и то на четери очи. Ако има смелост трябва да ти го обясни лично на теб, а не на някой друг.
И аз не мисля, че е влюбен.
Защото, ако беше, нямаше да ти дава напразни надежди. Когато са влюбени, мъжете искат абсолютна близост с момичето. Не би те разигравал и не би споделил на приятелката ти.
Разбира се, има вариант и да е мухльо. Ти сама прецени кое е по-вероятно в случая.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Мисля че не е влюбен и за тва казва за годините просто не те харесва 4 години не са много
Абе, какво си ги набивате тези филми с лошите момчета, я се стягайте. Какво значи лошо момче, искам някоя дама да ми обясни, да си търся и аз едно, виждам, че са актуални.
Или му е хубаво да си те чука и не му се занимава да ти е гадже, или още не те е изчукал, а това предстои. При всички положения възрастта не вярвам да ви е проблем, разликата ви не е голяма, ако ти не си крайно тъпа, не виждам причина годините да ви пречат.
И все си мисля, така като гледам, че няма да ви се получат нещата. Малки наивни девойки, не всяко момче, което ви цунка и ви се радва, иска да ви гадже или е влюбено във вас.![]()
....хаха...не съм наивна,излизам с още момчета и се целувам с някой от тях,но ми е безразлично,за тях влюбих се във въпросното момче точно,защото е различен....а относно лошите момчета имах в предвид ,че се прави на груб и разхайтен,храни всички,всяка втора дума му е вулгарна,бие се и се опитва постоянно да ме дразни,но когато сме сами няма нищо общо с този си вид!![]()
или е добричък и се прави на простак или е простак и се прави на добричък ... и трети вариант гледа много филми , нали знаеш " лошото момче" , което е "добро" към момичето си и точно когато всички си мислят , че ще се влюбят те се чукат и разделят , е после пак се събирам , ама само щото е филм
И много ли си яка, като излизаш с няколко момчета, и се целуваш с някои от тях?
Дефиницията ти за лошо момче е еквивалентна на моята за простак, така че явно позициите ни доста се разминават, и няма смисъл да се занимавам да ти обяснявам разни неща от сорта на това да се замислиш, че никой нормален мъж, защото това, което описваш е антипод за мъж, няма да има нещо общо с момиченце, което се целува с няколко момченца, и си мисли, че е много запознато с мъжете.
Нямам нищо против полигамията... но ще съм благодарен на някой ако успее да ми намести любовта в нея.Как разбираш любовта (към авторката) ? Ако мислиш за някого,липсва ти,харесваш как се движи езикът му и т.н. ? Не говорете за любов когато нямате никаква представа за това... просто се излагате.Определяйте си чувствата с привързаност,липсване,прия тно изкарване и т.н. Това,че ви се подкосяват краката в определени моменти или ви присвива стомахчето е в следствие химичен дисбаланс в човешкия организъмЛюбовта не е проста химия,която да анализираш с формула...
п.с. По заглавието - опита показва,че до 4 5 години няма проблем,между 5 и 10 се изисква адски много напасване и огромно желание ,над 10 - следващия моля.
Последно редактирано от Soul_Kitchen : 02-05-2014 на 11:28
Не е влюбен в теб. Просто си те ползва, когато му е удобно, съжалявам.