- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета
Да приемем, че си пекан тип... ти се оплакваш от тея кучки, в същото време пеканите момичета се оплакват от курварите. Разбираш ли на къде бия?
Аз се кефя на метъли :3
к'во значи някой да е суаг?
Аз пък оставам с впечатлението, че момчетата са к**вари и че те комплексират момичетата....аз съм на 16 леко пълничка, не се гримирам почти никак (само достатъчно), косата ми е начупена, а не изгорена от преси, не слушам чалга и не нося мини-полички, може би за това не съм си имала гадже....повечето които не излизат без 2 кила грим, супер клечки с мини-жупи са "обвързани" просто нормалните момичета остават незабелязани, заради надутите момчета, които могат да тръгнат само с някоя кифла....
Защо си мислиш, че всяка леко пълничка мацка с малко грим е нормална? Ами слабите кифли с къси минижупи ненормални ли са? За 5-6 мнения повтаряш, че си на 16 и нямаш гадже долу-горе 4 пъти.
да де и това да не би да не е нормално? или вече трябва да съм си легнала с половината град......естествено, че ще кажа, че има хора като мен, които не са имали гадже и са нормални, без комплекси и не искат на всяка цена да си хванат някой, защото съм на 16 и ми е изтекло времето....не животът тепърва започва.....![]()
Филма с модата важи за по-ранен етап. Когато става дума за 18+ хора е друго. Подход, отношение, самочувствие, увереност. Трябва да бъдеш интересен на момичето. Но винаги ще те усетят, когато се опитваш да се правиш на интересен, а в същото време си някъв глупак.
Ако пискаш като момиченце, няма да привлечеш интерес. Не са ти виновни ултрас-наркоманите и swag-ерите, че не можеш...
Никой не казва, че трябва да си минала половината град или поне не помня да съм написала такова нещо. Само казвам, че твоите дефиниции за нормалност не са общовалидни и е смешно да се изтъкваш така. „Вижте ме - аз съм нормална, щото съм на 16, нямам гадже, леко пълничка и нося малко грим.“