- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета
Или момичетата станаха комплексарки или не знам .. хора какво им става на днешните момичета ? Всичките се кефят на някви "Swageri" дето са ми на един тупаник . Или някакви пълни наркомани (ултраси) Вече се чудя останаха ли нормални .. кажете дали съм прави и вашето мнение по темата ..
Ако момичетата около теб се кефят на някакви утайки , това какъв те прави теб ?
Ами аз не мисля така, има нормални и свестни момичета, просто те не се бият на очи. Не обичат да са в центъра на вниманието. И ако ме питаш мен, повечето момчета харесват точно такива момичета, кифли, глезли, с огромното самочувствие. А всъщност добрите и свестни момичета почти винаги са самотни, не знам защо така се получава....
Това, което виждаш, е отражение на собствената ти реалност![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Това, че ти си заобиколен от такива, не значи, че всички са такива.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Предлагам ви на всички разочаровани от днешните момичета да си направите една обща тема и да си мрънкате взаимно там. Поне няколко пъти в седмицата пускате еднакви теми "Ама защо момичетата гледат само swag да има" "Ама защо момичетата са к*рви" и т.н. Такова ви е обръжението, за това все на такива попадате.
Явно само на такива си попадал...и защо слагаш всички момичета под един знаменател, не знам?
Вярно е, че с всяко едно поколение, свестните момичета и момчета стават все по-рядко срещани, но ги има.
Брех, "мъжката" част много почнала напоследък да се оплаква... това беззимие, не се отразява добре
Аз така и не разбрах какъв е тоя swag дето от всякъде ми го говорят... нЕкви примери...?
Lipsata na gadje ne vi deistva dobre...
Може би се изразих неправилно за ултрасите , не са наркомани даже и аз ходя по мачовеСъжалявам за което , но не съм заобиколен само от такива
Има доста свестни и красиви момичета . Просто кифлите ме издразниха уникално много и реших да си споделя мнението .. трябваше да кръстя темата Кифли
Моя грешка