Здравейте. Не съм предполагала, че ще ми се наложи да пиша във форуми, за да споделям любовните си трепети, но ето че пиша .. Историята ми е кратка: Аз съм момиче на 21 год. От скоро излизам с едно момче, което е на 27 год. Познаваме се от около 2-3 месеца. В началото всичко беше добре. Чувахме се, виждахме се, но един ден той ми каза, че просто не е готов за нова връзка, понеже 2 седмици преди да започне с мен се е разделил с приятелката си. И от там естествено нищо не последва. Минаха се около 2 седмици и започнахме пак да си пишем, чуваме и виждаме. И до сега се виждаме. За сега всичко върви добре, и двамата сме се пуснали явно по течението и ще видим накрая дали ще излезе нещо сериозно. Чувствам се добре когато сме заедно. И някои от вас ще кажат, че всичко е наред и т.н. ... но вътре в мен усещам, че нещо не е наред .. Момчето се държи супер, но просто нещо в мен ми казва, че накрая пак всичко ще се обърка и нищо няма да се получи. Един път вече бях наранена, страх ме е да не се повтори пак ... Може би съм си изградила някаква стена и ме е страх да допусна някого до себе си, незнам и аз. Благодаря все пак на тези, които са си направили труда да прочетат историята ми.