.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Тема: Страх ме е

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не го мисли много никой не може да ти каже дали ще се повтори пак просто не мисли глупости от толкова мислене само си набиваш филмите

Имам развитие по темата .. Та заедно сме все пак .. Радвам се наистина, но ето че пак място за проблем .. та ТОЙ не се сеща даже един път на ден да се обади просто да ме попита как съм .. Имам чувството че ако аз не го потърся и той няма да ме потърси .. Изнервям се много наистина и незнам какво да мисля .. Ако просто не се усети до края на седмицата, че все пак има приятелка, може би ще е по - добре да се разделим ..

Голям фен Аватара на sneering
    То във връзката винаги единия повече звъни и обича от другия. Плюс това той е на 27 и плановете винаги ще са му по-различни от онези твойте в който сте прегърнати под розов мост.
    Няма как...

Да, това ми е ясно за плановете, но не мога да разбера какво толкова му коства просто да се обади като нормален човек на приятелката си .. Е направо вече незнам какво да мисля .. :@

Голям фен Аватара на sneering
    Може да е ангажиран или просто да не си приоритет номер 1 в живота му. Нормално е на 27 да е зает с нещо или да не е вглъбен телефонен диспечер към гаджето си.
    Поговори с него конкретно,кажи си че искаш внимание,че имаш потребност от подобни неща и тогава изводите...

Да се надявам, че все пак ще ме потърся до края на вечерта и тогава ще му кажа .. незнам, може би аз не съм свикнала на такива връзки .. Дано да се изяснят нещата и всичко да е наред Благодаря все пак

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от Remember Me Виж мнението
    Да, това ми е ясно за плановете, но не мога да разбера какво толкова му коства просто да се обади като нормален човек на приятелката си .. Е направо вече незнам какво да мисля .. :@
    Може и на него в миналото да са му казали "Задушаваш ме, искам да живея, а не да говоря по телефона"... И това да е изиграло решаваща роля, да го е играл "Трансформърс" и сега да се прави на хладнокръвно копеле.

Възможно е да, не се бях замисляла .. Иначе до сега като поддържаме някаква връзка повечето е по фейсбук. Е да, ама аз не мога по цял ден да седя и да чакам примерно да ми пише, вместо за по лесно да ми набере номера .. Няма начин, ще трябва да се провежда разговор

Мега фен Аватара на RapExotic
    Не бързай да започваш връзка. Той явно още не е осъзнал раздялата с бившата си. Ако сега започне нова връзка, тя ще е под сянката на старата и няма да просъществува дълго. Просто изчакай.

^Ами пуснахме се по течението с него и ще видим до къде ще я докараме ... А относно звъненето .. обадих му се аз преди малко и разбрах, че човечеца не ми е звъннал, понеже са му спрели телефона тази сутрин ... Разбрахме се за утре да дойде да се видим и мисля да поговорим малко Благодаря ви все пак за това, че откликнахте на темата

Супер фен Аватара на Glamour92
    Нахълтвам с доза песимизъм...
    Имал е дълга връзка,бил е наранен.И още е,щом така се дърпа при мисълта за ново обвързване. Въпреки това се навърта около теб с някакви уж неясни намерения.
    В повечето подобни истории твоята роля е тази на утешителната награда.Лекарството.
    С теб се чувства добре,комфортно му е,получава онова,което му е нужно.Ти си тази,която няма да го нарани.Защото той просто няма да те допусне толкова близо до себе си,че да е възможно развитието на такъв сценарий.
    След време ще позабрави за огорчението на миналата връзка и вече няма да има нужда от утешителка.
    И ще отлети да търси някоя,с която да изгради нещо сериозно.
    Може тази някоя да си ти. А може и да не си ...

Ти прецени кое е по-вероятно.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born