.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Кабел

Hybrid View

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Ееее едно време бащата на една моя приятелка свързваше така компютъра си със телевизора ( който беше црт ) с един наистина доста дълъг кабел и си гледаха филми.
    Аз също имам кабел за такава цел, но и двата входа са му hdmi ( картина + звук ) .
    А няма ли кабел примерно от едната страна dvi to vga от другата скард? Потърси по технополис,техномаркет и всичките магазини за компютри в твоя град.. все трябва да се намери.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Ееее едно време бащата на една моя приятелка свързваше така компютъра си със телевизора ( който беше црт ) с един наистина доста дълъг кабел и си гледаха филми.
    Аз също имам кабел за такава цел, но и двата входа са му hdmi ( картина + звук ) .
    А няма ли кабел примерно от едната страна dvi to vga от другата скард? Потърси по технополис,техномаркет и всичките магазини за компютри в твоя град.. все трябва да се намери.
    В София къде ли не търсих и никъде нищо.България е пропаднала, как ще има такива стари кабели :/ .Като нямаме по 2 бона за Сони още гледаме crt,заради уникалното качество на картината.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си