Първо благодаря на всички ви за съветите.
Знам, че обикновено не си давам много време, но както казах те не започват да се държат така на 2рия ден след като тръгнем а няколко месеца по-късно. Никога никого не съм срещала в бар или дискотека (чалготека) тъй като не посещавам такива места, именно заради алкохола. Отвратително ми е да гледам хора как се наливат, слабо място ми е и ми е като трявма останала от детството. С повечето момчета ме запознават мои близки или приятели, като според тях те са свестни. След това обаче всичко се променя, дори хората, които са ни запознали остават очудени, понеже не са очаквали такова нещо. Именно заради това и си мисля, че аз нещо им правя.
Просто искам да спра този затворен кръг, дядо ми по майчина линия е бил алкохолик, не е бил агресивен, но все пак, след това майка ми се жени за алкохолик, не искам да продължавам този цикъл. Ще си дам почивка от връзки и момчета за известно време, все пак живота е пред мен, но все някога ще ми дойде времето да се задомя и аз с някого, не искам и той да се окаже в последствие такъв. Винаги гледам, опитвам се да опозная човека до себе си, но някакси нещата всинаги се обръщат по неочакван начин.