.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    ludnicata
    Guest

Как да и предложа.. :/

Здравейте хора .. значи нема кво да се обеснявам.. харесвам си едно момиче и тя ме харесва и двамата знаем как стоят нещата обаче мен не ме бива в тия работи и се чуда как да и предложа?.. някой ако има време да даде някое съветче )

Излезте на кафе/разходка изпрати я до тях, целуни я на раздяла, кажи и че я харесваш и искаш да си с нея.. Варианти безброй !
    Sometimes when you win you actually lose and when you lose you actually win..

най-добре ще е да се опиташ да останете сами някъде, за да можеш да я целунеш... Аз съм момиче и предпочитам това пред някакво си предложение... Целуни я, това е нещото което всяко момиче желае тайничко.... !!!!

Щом си сигурен,че и тя те харесва-действай! Ако изчакаш твърде дълго е възможно тя да изгуби интерес.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от kpuckyy Виж мнението
    Излезте на кафе/разходка изпрати я до тях, целуни я на раздяла, кажи и че я харесваш и искаш да си с нея.. Варианти безброй !
    Това

Повече от фен Аватара на Тодор
    Цитирай Първоначално написано от ludnicata Виж мнението
    Здравейте хора .. значи нема кво да се обеснявам.. харесвам си едно момиче и тя ме харесва и двамата знаем как стоят нещата обаче мен не ме бива в тия работи и се чуда как да и предложа?.. някой ако има време да даде някое съветче )
    https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...32202965_n.jpg
    Шегувам се естествено

Когато нещата са ясни и от двете страни, те стават лесно.

Излезте заедно, погрижи се да прекарате една приятна вечер. Забавлявайте се, направете нещо щуро. Бъди закачлив и забавен (английският термин е cocky and funny). След като сте се забавлявали я изпрати, прегърни я, целуни я. Ако се дръпне питай защо, ако ли не - вече сте гаджета.

Това с предложенията е доста имагинерна работа. Нещата трябва да бъдат преплетени с чувства и емоции. В други случаи просто е "дървено" и най-малкото показваш липса на въображение.

Ако имаш липса на идеи, какво да правите и как да я целунеш питай.

Поздрави!

BeTheOne

Мега фен Аватара на strawberry88
    Недей да казваш нищо, просто я гушни/целуни. Ако не се отдръпне значи е добър знак.

Израза ЩЕ МИ СТАНЕШ ЛИ ГАДЖЕ? според мен не важи. Щом се харесвате и чувствата са ви взаимни следващия път когато излезнете просто я целуни.Това заменя баналният израз.(приятели не се целуват) Тя ще те разбере и всичко ще бъде наред.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си