- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- алоха,помощщщщ
Благодаря ви много! Най-много благодаря на mayaaa ,защото тя единствено без нападки ми обясни нещата,както са им редом.
Потърсих в гугъл режими http://www.tialoto.bg/a/29-dieti/317...m-bez-maznini/ ,но сега идва трудната част - определянето на тренировката и какви неща да правя
Аз алоха прочетох,ама ме пишете и мене в групата на алкохолиците!
Та по темата.Авторке човек от себе си неможе да избяга!!!Ако тие писано даси такава каквато си/просто щеси такава!С много труд и лишения ще промениш малко за известно време,но всичко е временно!Лично аз нете намирам за грозна ама тиси знаеш/Гледай само данесе комплексираш и дане прекаляваш че незнам дали знаеш що е то булимия или анорексия
Виж то аз съм ниска и е смешно ,бухтичка,дебело ми е коремчето и крачетата,а дупето сплескано ,направо като дъска. Срамувам се дори да се покажа по бански или пред приятеля ми.
Дасе срамуваш и даси грозна са две различни неща.виждал съм бухти видях и снимките еми...Що се отнася до ръста ти има хора които обичат ниски жени! А за всичко останало .и аз дате питам.Ами ако всички жени приличат на модели.какво ще правят всички мъже които не приличат на кинозвезди? Природата си знае работата.А с гаджето наблягай повече на разбирателството
Прав си,ама като стана още по-дебела ще го е срам да излиза с мен ,защото ще съм два пъти повече от него
Не мога да наммеря хранителни режими и програми. Помощ?
Тодоре мненията ти са просто лишени от всякаква логика. Разбирам, че искаш да помогнеш на момичето да не се комплексира, разбирам, че се притесняваш да не стане твърде слаба, ама ти разлика между стегнато тяло и анорекстия правиш ли? Ана Делия, Екатерина Османова анорексички ли са, ако въобще знаеш кои са (не казвам, че авторката трябва да стане чак като тях за да има хубаво тяло). Тя не пита как да отслабне, а как да се стегне. Има разлика между мускулна маса и масна тъкан.
Горките хора които са постигнали толкова много с воля, само ако знаеха, че това ще е временно....
Никой (включително и тя самата) не говори за ръста й като недостатък. Недостатък е как седят килограмите (или по-точно масната тъкан) на ръста й.
Ако всички жени приличаха на модели, то щеше да е защото имат волята да го постигнат. А колкото до мъжете, еми, ако не си изградят и те воля да са това, което искат си е техен проблем.
Btw няма да е зле да слагаш интервали и пунктуация на правилните места.
Към авторката: Не съм ти разгледала режима дали става за нещо, но ще го видя после. Заглавието не ме впечатли, защото не можеш да сваляш мазнините някъде, ноооо все пак може и да е добър. За упражненията не виждам какво толкова има да му мислиш, аз ти казах основните. Ако искаш пиши ми на ЛС и ще ти помогна когато мога.
Ще ти пиша!
А някой има ли предложения за хранителен режим и програми с упр. и тнт?
Има АА и в България. Мога да ви дам някаква връзка. Спокойно, нормално е да увисвате като палачинка след дългогодишен алокохолизъм.![]()
Вижте аз искам да се променя заради себе си а не заради някого,макар че пак си влияе този фактор
само аз ли прочетох "аллаха, помощ"
![]()
Мъжката част по принцип е по тези програми
Какви програми бе, момиче?! Сумати упражнения ти казаха, кво повече? Хранителния режим е друга бира вече, ограничаваш сладкото, солта, тестеното, газирани напитки. Пиеш много вода и се движиш много. Казаха ти го горе на два-три пъти. Избираш си упражнения и си правиш, наред с режима. Подхранваш волята си всячески, не се отказваш и толкова.
ще отговоря утре мая .сега наистина вече невиждам нищо на монитора.
Нагла си.
Има хора на които им плащат да изготвят хранителни режими и да слушат за комплексите на хората. Ти очакваш в някъв тийн форум да се старят за теб повече от психолози и диетолози, и да ти обясняват като на идиот.
Осъзнай се...
Въобще не схващам 'що ти се връзват на акъла.
Аз не го наричам наглост, а зов за помощ и идеи
ти си само на 16, така че спокойно, нещата са обратими. Започни всеки ден да правиш клекове, поне по 10 на серия, по 3-4 серии докато свикнеш и постепенно натоварвай повече. Виж клипчета в youtube как да ги правиш правилно. Вземи си въже и скачай вкъщи, а ако имаш пари или родителите ти са съгласни си направи абонамент за някой фитнес, там ще ти обяснят кое за какво е и как да го ползваш. Въжето помага доста за кардио, но също трябва да е редовно. Яж хубава храна доколкото можеш.
Ама не очаквай чудеса, ако си търпелива и постоянна до лятото усилията ти ще дадат резултат. Колкото до целулита, уви, това едва ли ще изчезне, но може поне да намалее от упражненията.