- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Струват ли си сериозните взаимоотношения изобщо ?
Ключа
Последно редактирано от raia338 : 01-25-2014 на 20:04
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Кога те е излъгал, че аз така и не разбрах? о.о Вярно е, че е скрил от теб, че и е отговорил на смс-ите, но това не е „връзка, основана на лъжи“, „постоянно лъже“ и некви други неща. Малко прекаляваш, мисля. Пича не я ебава за слива, само е любезен.
Чудя се той ли те върти, или ти си някаква бясна ултра ревнива филмарка? Май повече клоня към второто..
Welcome to the Jungle...
Аве, нищо не прочетох, ама да си кажа, че си струва, особено когато е с жаба. Искам да кажа, че женските жабки са много предани и добрички, и убави, и сексави, и палави, и пичове, и че обичам мойта жаба!
<3
^Преувеличаваш и то доста.
Аз ако бях на негово място, отдавна щях да те разкарам.
Най-кофтито е, че вместо да си гледаш живота и връзката, отблъскваш момчето вкарвайки се сама в някакви измислици.
Ето как изглеждат нещата отстрани: 1 година му триеш сол на главата заради минали отношения и преживявания с друга, карате се постоянно (разбирай всеки път щом се сетиш) за тази тема и накрая се изкарваш жертва на обстоятелствата. Струва ми се някак нечестно. ;]
Не знам какво е обещал, но виждам, че си жадна за драми.![]()
Welcome to the Jungle...
Какви обстоятелства, брато? това да отговаряш на някой или не си е твой избор,не го решават шаманите
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
На въпроса: "заслужават ли си сериозните взаимоотношения изобщо?" отговарям - Да.
Относно доверието - върху доверието се крепят всички човешки взаимоотношения. Ако в една връзка няма доверие, то тя се "раздира" от съмнения и несигурност.
Една година не е малко време. Въпросът е кое ви е задържало толкова време? Желанието на двамата да сте заедно, "мераците" на единия от двамата, притеснението от това да загубиш другия. В общия случай би трябвало да си имате доверие и да си изяснявате нещата още в зародиш. Ревността е първата стъпка към раздялата. Някой казват, че има "здравословна" ревност. Няма такова животно. Или ревнуваш и това е лошо или не ревнуваш. Ако има ревност тя трябва да се сподели, обмисли, изчисти.
Забраната да се виждаш с някого не води до нищо хубаво. Човек е свободен, той не е притежание за да се разпореждаш с него. Доста често обаче се появява този ефект. Един от двамата (или и двамата) започват да си мислят, че притежават другия и от това произлиза тяхната удовлетвореност във връзката. Удовлетвореността би трябвало да идва от чувството за свобода, допълняемост, разбиране.
Поздрави!
BeTheOne
Извод : Социалните мрежи скапват връзките![]()
Неизмеримо много. Любовта ми е необятен космос, черна дупка и безкрайност в едно. Ти си най-прекрасното жабче, което някога може да съществува. Ти си незаменим и незабравим. Тоооооооо ооооооооо ооооооооо оооооо ооооолкова много те обичам.
Е,пак ли да ти казвам .. това беше обещание да не общуваме с бивши и прочие ,просто някакво обещание,което явно няма никаква стойност ,но както и да е
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Първо ще попитам бихте ли останали във дадена връзка ако нямате доверие на вашия човек? Доверие не се изгражда. Доверие се подарява.