Здравейте! Има един проблем и той е, че се бях скарала с едни пикли и те настроиха целия клас срещу мен. Беше ми много трудно без приятели, съвсем сама....Но в класа дойде ново момиче. Естествено, класната ни предупреди, че ще има нова ученичка и всички си мислехме, че е някаква печена мацка, а то се оказа едно малко сладко дребосче. Всички я намразиха, защото не отговаряше на очакванията им, аз се смилих над нея и я взех под крилото си. Бяхме добри приятелки, дори майка й ме хареса за минимално време. Бях щастлива, докато пиклите не почнаха да и се мазнят и да я дърпат при себе си. А те като видят, че имам приятел го "крадат" от мен и той не контактува вече с мен. Така стана й с едно момче, в което бях влюбена...Страх ме е и това момиче да не се отдръпне от мен, защото вече много се привързах към нея. А тя вече все ги прегръща, говори си с тях, подтичва след тях като малко кутренце, все ги търси. Дори днс като я прегърнах и й казах "Нали сме най-добри приятелки?", тя ме погледна странно и каза "Ами....горе-долу, те и другите момичета са ми приятелки, ама ти си ми най-добрата". Другите момиччета също започнаха да я забелязват и тя съвсем започна да ме забравя. Много съм тъжна, тя е единствената ми приятелка, а я губя...Моля, помогнете ми, дайте ми съвет!