С приятеля ми сме заедно от 7 месеца.Той е ужастно ревнив.Не иска да излизам с приятелите си,не иска да ходя без него дори на кафе с най-добрите си приятелки.Казва,че не ги харесва и ако искам да съм с него трябва да се откажа от тях. Постоянно засяга темата за бившия ми въпреки,че не съм го вижала,нито говорила с него. Опитва се да контролира целият ми живот. Според него аз винаги греша и трябва да му се извинявам за всяко нещо,което направя и на него не му хареса.Сърди се дори когато ми пише смс и примерно му отговоря с 5 минути закъснение започва да ме пита къде съм и какво правя. Постоянно ми повтаря,че ако говоря с бившия си ще ме остави. А преди 2 дни,когато поисках от него да дойде с мен на един рожден ден той започна да ми обеснява как съм го задушавала.Казах му,че щом не иска ще отида сама и той се нацупи и още не ми говори. Питам се кой кого задушава. И от няколко дни се чудя защо продължавам да си тровя живота с него ? Имам чувсвото,че нервната ми система не издъжа вече... Моля, дайте ми съвети... Има ли смисъл да продължавам да се опитвам ...