.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 78

емота в училище

здравейте...пускам темата тук щото нз в кои др раздел. значи в училище има мн емота и аз не съм но покрай тях почнах да си права прически да се обличам.от септември съм в ново у-ще и се запознах някои..но те се режат и искам да опитам и аз карат ме но мен още ме е страх вчера в междучасието дадох на едно момче също емо да ми го напраави на ръката..и ми потече кръв аз се разплаках и избягах и сеа на него му е гадно мисли че ме е наранил нещо и н3 как да му обясна пфф искам да го правя сама но нз как..в часовете само плача и ми е мн гадно..но по др причини а странното е че се почувствах мн добре след като ми го направи а аз мн го харесфам ама той незнаи

Що не спиш???

щото немога
    напиши някъв смислен коменатр ако ще пишеш

Е кво да напиша...ти нормална ли си да си режеш ръцете...
    За какво се събираш с тия..???
    Ако споделяш идеята,че ше си решиш проблемите със самонараняване...по-добре си вземи успокоителни...или иди на психолог.
    Не мисли,че е нормално...

не искам психолог! не съм луда..
    искам да се режа само за тва мисла но ме е страх..не искам да умра а само да минава времето в у-ще и като съм зле

Цитирай Първоначално написано от style08
    искам да се режа само за тва мисла но ме е страх..не искам да умра а само да минава времето в у-ще и като съм зле
    Гледам предните ти мнения...много жизнерадостни...сега тръгнала да мре..
    Няма за какво...има много стойностни неща за които да се живее Живота не свършва на 14 или там на колкото си!
    Всеки си има лоши моменти...но това са МОМЕНТИ и не заслужават да губиш цял живот заради тях
    Ще имаш много неща занапред за които ще ти се живее...недей да ги поливаш с кръв

и к'во...режеш се да ти минават часовете в даскало.... тфа е поредната тъпотия която чувам...
    от къде я извадихте тая мода ЕМО?
    чалга ок....разните хаус маниаци ок......скинари ок....метъли ок....МЪ ЕМО?
    и ква е същността ви Хленчене...грозни прически се едно сте бръкнали в контакта или ви е лизала някоя крава...грим като на току що излезнали от гробищата...и кво много сте интересни ли....
    по мое време в даскало хора които изглеждаха и се държаха така бяха единаци...имаше подигравки...
    какво му е готиното да се режеш?като ти минат ученическите години да си гледаш ръцете в белези и да не смееш да си дигнеш ръкава щото ръката ти мяза на бойно поле....после ще си удряш главата в стената и ще си викаш "Де ми беше акъла едно време"
    радвам се че тфа е поредната мода и че и тя ще мине...ама тези които са увлечени по нея просто ще съжаляват след години,мислейки и тъгувайки по веселия живот в училище.....повярвайте ми живота в училище наистина е весел!!!

сори за грубия тон...ама за пореден път се дразня колко могат да са повърхностни хората
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    ти си луда!

аз сам емо и мисля че имате погрешна представа за емотата
    тези които се режат го правят защото нещо им хлопа и защото е пуснат некакъв слух че емотата се режат и някои кат иска да се реже и вече е емо
    емо не означава депресиран,просто много емоционален човек
    всеки понякога му е било гадно,плакал е и кво ли още не
    и емотата са същите просто те по трудно го преживяват
    емото е повече стил от колкото човек
    всеки човек е различен,така че ......
    Повечето емота се мислят за такива защото се обличат така,но не са...
    а тези които се режат се мислят за емота защото някой им е казал да се режат а и повечето дет се режат са некви 13 годишни който още не знаят какво е живота
    и аз сам минала през гадни етапи и кво ли още не мн съм страдала но не заради това сам станала емо или пък съм почнала да се режа
    станах емо защото ми харесва музиката,обличането и защото съм мн емоционална лесно се сърдя,разсмивам
    просто се чувставам емо,но не се режа
    това не е смисъла на емото
    много мои приятели ,дори гаджето ми отначалото ме мислеха за откачалка,че се режа,че само рева ма кат ме опазнаха казаха че това което чуват за емотата не е вярно всичко е много по различно
    Така че ти няма смисъл да се режеш,пак тез ''емота'' им кажи да се замислят малко
    Боже до де стигна младежта,некви се режат в училище и после емотата за кво имат лоща репотация ем за кво заради некви неоринтирани

Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Ох..има една от моя клас..ама не е емо...просто кат няма какво да прави..и миналата година си режеше вените.. уж да се прави на ЕМО.. много е тъпо това нещо.. то емото е нещо загубено..и като му е тъжно и си реже вените..оле боже.. за облеклото грима и косата..айде нямам толкова против..има накой който си имат стил...и яко се обличат..макар че грима някав черен размазан..много е тъп тоя стил ..да се режеш... смешно е.. имайте си свой стил..не прави така..и аз съм се опитвала да правя..ама не съм емо..кат искаш да умираш..скочи от терасата или някой мост..по лесно е и не боли..вярвай ми.. това е най тъпото което можеш да направиш..ще съжеляваш после..а за момчето..ми кат е емо добре..ама за какво те кара да го праиш..не си заслужава да го харесваш...щото ще стане така..че зарад него ще направиш много жертви...и дори сигурно ще се превърнеш в емо и ще се самоубиеш..недей моля те...!!!

Супер фен Аватара на Riot
    АЗ СЪМ ЕМО
    и съм 8ми клас
    проблем ли има някой ?
    ще ви обърна капачките на коленете наопаки, ясно ?
    Моля ?!

даже 7ми
    не 8ми
    Моля ?!

аааа значи така се забавлявали емотата-като си режат вените....
    аз така и не разбрах,ТИ ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ ИСКАШ ДА СИ РЕЖЕШ ВЕНИТЕ,като те е страх.....

Цитирай Първоначално написано от Riot
    АЗ СЪМ ЕМО
    и съм 8ми клас
    проблем ли има някой ?
    хардкор емо

Цитирай Първоначално написано от depressedgirl
    ...емо не означава депресиран,просто много емоционален човек...
    depressedgirl roflmao

Фен
    ЕМОТА WTF?!
    Какво ви става бе хора?!
    Ако се режете - кълцайте по-дълбоко

Memories, sharp as daggers, pierce into the flesh of today...

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Една картинка го обяснява всичко.Едно е да си депресиран,друго е да си емо.Enjoy...

Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Цитирай Първоначално написано от depressedgirl
    аз сам емо и мисля че имате погрешна представа за емотата
    тези които се режат го правят защото нещо им хлопа и защото е пуснат некакъв слух че емотата се режат и някои кат иска да се реже и вече е емо
    емо не означава депресиран,просто много емоционален човек
    всеки понякога му е било гадно,плакал е и кво ли още не
    и емотата са същите просто те по трудно го преживяват
    емото е повече стил от колкото човек
    всеки човек е различен,така че ......
    Повечето емота се мислят за такива защото се обличат така,но не са...
    а тези които се режат се мислят за емота защото някой им е казал да се режат а и повечето дет се режат са некви 13 годишни който още не знаят какво е живота
    и аз сам минала през гадни етапи и кво ли още не мн съм страдала но не заради това сам станала емо или пък съм почнала да се режа
    станах емо защото ми харесва музиката,обличането и защото съм мн емоционална лесно се сърдя,разсмивам
    просто се чувставам емо,но не се режа
    това не е смисъла на емото
    много мои приятели ,дори гаджето ми отначалото ме мислеха за откачалка,че се режа,че само рева ма кат ме опазнаха казаха че това което чуват за емотата не е вярно всичко е много по различно
    Така че ти няма смисъл да се режеш,пак тез ''емота'' им кажи да се замислят малко
    Боже до де стигна младежта,некви се режат в училище и после емотата за кво имат лоща репотация ем за кво заради некви неоринтирани
    Мога да кажа че ти се си никво ама никво емо аз съм 100 пъти повече емо о теб..макар че казах че не съм. Тея които не се режат и се разсмиват лесно (като теб) са прости и тъпи фешъни ..мода която е плъзнала навсякъде и която след 5 години и помен няма да има от нея! Мога да кажа че косата ми не е точно като емо..не се гримирам дори..само съвсем леко.ако ме видиш неможеш да кажеш че съм емо.Но всъщост искам да се режа,депресирана съм и то постоянно,в училище не съм се усмихвала и един път..само се разплаквам от най малкото нещо..по нататък ще си купя дрехи и всичко необходимо защото заслужавам да ги нося..но тва не ми пречи да се режа от сега

Цитирай Първоначално написано от DeAd_LooSeR
    аз така и не разбрах,ТИ ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ ИСКАШ ДА СИ РЕЖЕШ ВЕНИТЕ,като те е страх.....
    щото ми е зле

АЗ СЪМ ЕМО
    и съм 8ми клас
    проблем ли има някой ?
    де дее ква си зла

Цитирай Първоначално написано от BringBackDaBeat
    АЗ СЪМ ЕМО
    и съм 8ми клас
    проблем ли има някой ?
    де дее ква си зла
    гадна кучка съм
    някой иска ли да си пишем по скайп ?
    Моля ?!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Момъка не е чак толкоз тъп, даже му е направило впечатлевие, че те е наранил...уаауу
    Поклон!

Мацо, аре стига лигавщини, като те кефят емотата им подражавай, но само външно, кво се депресираш за някаква глупост или без причина дори...
    Пфффф
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    http://uk.youtube.com/watch?v=9euu4b2RSNI

EVA е голям робот. Онзи, който се блъска в стената.

По темата: Глупости на банички. Един ден ще съжаляваш за белезите, които си си направила...

Цитирай Първоначално написано от DeAd_LooSeR
    щото ми е зле
    епа ай тука на всички,които им е зле да почнат едно масово клане!!! И кво ще стане...ибаси логикатаибаси чудото.... сериозно,вземете се мло в ръце и не ставайте клонинги на някакви си мульовци!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си