- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- CupcakeKitty
:3 миличък реакцията ти не беше "не ми харесва"
реакцията ти беше "дай да им се скарам че правят нещо което ме дразни"
разбираш ли.. "краво проста"
сами правите да излгежда така сякаш света се върти около някой и после се занимавате да обяснявате как не е така
никъде не съм споменала нищо за себе си
ставаше дума за хората от снимките
а аз не се оприличавам с никой от тях
мноо ясно че ше ви се карам този свят е мой, сладкиш сешаш ли се че тва краво проста не беше насочено към теб (вече е) ама шматко не ме е еня ти с кой се оприличаваш и с кой не хората с флешове си остават роби на предавания от типа модерно водени от педераси
Последно редактирано от dimitar., : 01-26-2014 на 17:59
ДОШЪЛ СЪМ ТУК ЗА ДА ЕБА ФЛЕШОВЕ!
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
кито, стига си се опитвала да размишляваш, не ти се отдава.
Китито си е the best и никой нищо не мой напрай по въпроса
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
като се има предвид кога и защо почна да ме нареждаш всеки твой пост ми изглежда смешен
Гоши това е защото гледам вътрешната красота на дрехите <3
ти сега да не се опитваш да ме тролваш а
щото аз ти повярвах... внимавай да не ми счупиш сърчицето!![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
http://www.youtube.com/watch?v=d0UO6tYDmJ4
:3
слушкайте <3
чакам те още от първия си пост в темата
защо се забави толкова :С
Трябва да напиша еротична история в която Той бърка в Нейния флеш, а след като ѝ се навлажни го ебе докато пусне кръв
накрая ѝ еякулира в ухото и със спермата си ѝ предава мислите си
Последно редактирано от StringTheoryPracticist : 01-26-2014 на 23:22
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga