.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: ХИВ

Question ХИВ

Здравейте,
    Изпаднала съм в голям шок, относно който не съм напълно сигурна, че имам сигурни основания за притеснения. Преди около 5 месеца с бившия ми вече приятел, се случи инцидентно да правим секс без презерватив, незнайно защо, той беше свършил, преди това и акта продължи около 10 секунди, но въпреки това аз приех Escapelle, понеже бях и в овулация. Момчето не беше девствено, а го беше правил с бившата си приятелка. Нямам идея дали са го правили без предпазни мерки, въпросът е там, че от някакъв период от време се притеснявам, да не съм се заразила и да съм преносител, до колкото знам, момичето не е болно.
    Разрових се из интернет и намерих информация за симптомите:
    -Повръщане и диария
    -Обрив
    -Температура
    -Загуба на апетит, никой от тези симптоми не е на лице.
    Това, което ме притеснява е че симптомите се наблюдават при едва 50-70% от заболелите. С настоящият ми приятел, сме доста близки и не се е оплаквал за нито едно от тези неща, но въпреки това в мен има притеснение.

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    Не разбрах кой е заразен, че да се заразиш и ти ?!?
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

Имам съмнения, дали момичето, с което е бил бившия ми приятел, не е. Нямам никаква почва за тези съмнения, просто все пак се притеснявам, като цяло съм доста голяма параноя.

Град
    BuRgAs
    Не мога да разбера от къде ти идва притеснението ... От това че ти не си му първата и той е спал с друго момиче и тя може да е заразена ... Ако е това ти препоръчвам за да не се притесняваш всеки следващ преди да правите секс да го водиш на изследвания ..

Извинявай ама наистина не разбирам от къде ти идва притеснението ...
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,

Мега фен Аватара на babity
    Отиди в най-близкото ХЕИ и си пусни един тест. Безплатен е.

nezabelejimata, всъщност да. Не знам, какви са били взаимоотношенията и с нейни бивши приятели, момичето не прилича на такъв тип човек, което да спи с всеки срещнат, но знам ли. Реално нито при мен, нито при настоящия ми приятел има каквито и да е симптоми. Просто се притеснявам, за този един път да не е станало нещо.

Град
    BuRgAs
    Просто отиди да си направиш тест и да спреш да се притесняваш .. И от тук на татък за да нямаш притеснения само с презерватив и ... така
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,

А имаш ли някаква представа дали тестовете, които се продават в аптеката "Ретрочек", ще свършат работа и дали още ги продават?

Град
    BuRgAs
    За по-сигурно отиди на лекар... Не е срамно ... За твоя сигурност е ..
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,

А на момента ли излизат резултатите?

Мега фен Аватара на babity
    Бързият тест става в рамките на 5 мин. Той има малко по-нисък процент на достоверност от другия тест, за резултатите от който трябва да се обадиш след ден -два.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Вместо да седиш и да се чудиш отиди в ХЕИ и направи тест

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Имам опасения, че утре като се събудя ще имам махмурлук, ама не съм пил ник'ъв алкохол. Има ли от к'во да се притеснявам?
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Притесняваш се, че имаш ХИВ, понеже преди половин година си правила секс без презерватив с момче, което най-вероятно не е преносител, освен това нямаш никакви симптоми.
    Ти си като момичетата тук, които правят секс с презерватив, идва им на точната дата и пак питат дали могат да са бременни.
    Последно редактирано от HollyGolightly : 01-27-2014 на 13:25

Просто питай бившият си.

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Ти си като момичетата тук, които правят секс с презерватив, идва им на точната дата и пак питат дали могат да са бременни.
    Това се изтърка, на мода е СПИНът.

Голям фен Аватара на Emilen
    Във всеки случай, все още е рано за симптоми. Малко след заразяването, обикновено се наблюдават симптоми като при простуда или грип. Това е първият опит за отбрана на организма. След това симптомите изчезват. В първите 6 месеца след заразяването, отрицателният тест все още не се счита за надежден. Като правило тестовете за HIV са надеждни след шестия месец, от предполагаемото заразяване. За да си сигурна, изчакай още месец и си направи тест.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си