.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Една Вежда?

Според вас грозно ли е мъж с една вежда и защо? и какви начини има за обезкосмяване на тази част между двете вежди за по-трайно време

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Еми изглежда грозно.. махай я с пинцета, не е нужно да си ги оформяш като мен - но просто средата махай (въпрос на вкус).

изчакай и мнения от момичетата
    Азис - Хоп [music]

Грозно е момче да си оформя веждите, да си маха космите по краката и тнт, та вие сте заприличали на женчовци, повече се грижите за себе си, от колкото ние за нас. хайде допусти мо е

Голям фен Аватара на supersonic0
    Да, грозно е момчета с по-тънки вежди от на момичетата и тънки краченца, но няма нищо лошо в това един мъж да се поддържа, т'ва, че има някви жени селянки дето не си барат веждите и подмишниците миришат на умряло и пред тях изглеждам по-поддържан си е техен проблем.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Ти пък, как ще е грозно? Най-силно ме привличат момчета с една вежда!

използвай пинсета и махни космите по средата, а не пипай самата форма на веждите. Ако не знаеш как, може да идеш на козметик, за 5 минутки ще го направи и оттам нататък ти ще свикнеш сам.

Супер фен Аватара на Deadlock
    Има си чар.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Грозно е, защото (за мен) е признак на неподдържаност.
    Ако не може 5 косъма да оскубе там, където всеки го вижда, какво остава за други места.
    Махат се с пинсета.

anonymous895156
    Guest
    няма нищо по-грозно от това

Мега фен Аватара на baby_baby
    Грозно си е махай я с пинцета

Ахам, но така няма ли да изглеждам смешно? щото ще си личи че е махнато..

Нещо от сорта на тоя футболист е.. http://winstyle.info/upload/posts/20...-624624789.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=gP2OeJ8nMgA

Ако се почисти така, надявам се да не изглежда смешно, това ми е като цяло проблема..

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    Най-сложното нещо е да отидеш на козметик и да обясниш как искаш да изглежда естествено. Да знаеш ще си личи и ще изглеждаш по зле и те космите няма да порастнат пак за 1-2 седмици . -_- Srsly people ?
    <3 d(ˆˆ)b

Нещо не разбрах коментара ти, но както и да е.. Да знаеш ще си личи и ще изглеждаш по зле? ако ще изглеждам по зле значи няма смисъл... не искам да приличам на някой педал...

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    Сърказъм използвах . -_-
    Имах напредвид, че е очевидно че няма да си личи ако отидеш на козметик и така или иначе даже да стане нещо и да не се харесаш за 1-2 седмици космите пак ще си порастнат и ще си е по старому . Не е болка за умирачка, аз съм на мнение че е по-добре да отидеш на козметик, защото е много вероятно сам да не го направиш както трябва и да се ядосваш . За всеки случай казвам. Сега разбираш ли ?
    <3 d(ˆˆ)b

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Като видя момче/мъж по улицата със 1 вежда, направо ми иде да си извадя пинсетата от чантата и да му оскубя косъметата по средата. Скуби си ги САМО по средата, формата не я пипай.

Откога са заедно? Време е за раздяла!!!

Ако се махне с такива лентички (подобно на коломаска или нз как точно се води) след колко време ще израстат отново..?

На всеки седи различно, познавам момчета при които не си личи чак толкова много, има и такива при които ти изкарва очите.. Но ако те дразни - с пинсета само посредата, моля те не променяй формата им... най-смешното нещо ми е да видя момче с по-оскубани вежди от моите.

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Много е грозно!

sasha9k
    Guest
    Естествено, че е грозно.. нищо не ти струва да премахниш косъмчетата посредата

ХА-ХА-ХА.. ясно всички сте комплексари...

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Цитирай Първоначално написано от 789789789 Виж мнението
    ХА-ХА-ХА.. ясно всички сте комплексари...
    Wtf..?!?! ,,Ае кранта на кранта вика ли ? ... ний щом сме комплексари ти за ко пускаш тема у тийн форум ?

А и то за толкова тъп въпрос ,който не изисква висше ....пенсетата и лъсва ,толкова ли е трудно ? ..

Голям фен Аватара на smilelady
    Защо да сме комплексари? (ох, как я мразя тази дума, чак ме дразни да я пиша)
    Ти си поискал мнение, хората просто ти казват какво мислят.
    И според мен не е много изящно да имаш една вежда, но това може да се промени за 5 минути с една пинсета. Толкова.
    Не започвай ненужни драми тип 'АСК ФМ'. And grow some balls.
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си