- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Една Вежда?
Според вас грозно ли е мъж с една вежда и защо? и какви начини има за обезкосмяване на тази част между двете вежди за по-трайно време![]()
Еми изглежда грозно.. махай я с пинцета, не е нужно да си ги оформяш като мен - но просто средата махай(въпрос на вкус).
изчакай и мнения от момичетата
Азис - Хоп [music]
Грозно е момче да си оформя веждите, да си маха космите по краката и тнт, та вие сте заприличали на женчовци, повече се грижите за себе си, от колкото ние за нас.хайде допусти мо е
Ти пък, как ще е грозно? Най-силно ме привличат момчета с една вежда!
Да, грозно е момчета с по-тънки вежди от на момичетата и тънки краченца, но няма нищо лошо в това един мъж да се поддържа, т'ва, че има някви жени селянки дето не си барат веждите и подмишниците миришат на умряло и пред тях изглеждам по-поддържан си е техен проблем.
използвай пинсета и махни космите по средата, а не пипай самата форма на веждите. Ако не знаеш как, може да идеш на козметик, за 5 минутки ще го направи и оттам нататък ти ще свикнеш сам.
Грозно е, защото (за мен) е признак на неподдържаност.
Ако не може 5 косъма да оскубе там, където всеки го вижда, какво остава за други места.
Махат се с пинсета.
няма нищо по-грозно от това
Ахам, но така няма ли да изглеждам смешно? щото ще си личи че е махнато..
Нещо от сорта на тоя футболист е.. http://winstyle.info/upload/posts/20...-624624789.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=gP2OeJ8nMgA
Ако се почисти така, надявам се да не изглежда смешно, това ми е като цяло проблема..
Най-сложното нещо е да отидеш на козметик и да обясниш как искаш да изглежда естествено. Да знаеш ще си личи и ще изглеждаш по зле и те космите няма да порастнат пак за 1-2 седмици . -_- Srsly people ?
<3 d(ˆˆ)b
Нещо не разбрах коментара ти, но както и да е.. Да знаеш ще си личи и ще изглеждаш по зле? ако ще изглеждам по зле значи няма смисъл... не искам да приличам на някой педал...
Сърказъм използвах . -_-
Имах напредвид, че е очевидно че няма да си личи ако отидеш на козметик и така или иначе даже да стане нещо и да не се харесаш за 1-2 седмици космите пак ще си порастнат и ще си е по старому . Не е болка за умирачка, аз съм на мнение че е по-добре да отидеш на козметик, защото е много вероятно сам да не го направиш както трябва и да се ядосваш . За всеки случай казвам. Сега разбираш ли ?
<3 d(ˆˆ)b
10x..![]()
Като видя момче/мъж по улицата със 1 вежда, направо ми иде да си извадя пинсетата от чантата и да му оскубя косъметата по средата.Скуби си ги САМО по средата, формата не я пипай.
Ако се махне с такива лентички (подобно на коломаска или нз как точно се води) след колко време ще израстат отново..?
На всеки седи различно, познавам момчета при които не си личи чак толкова много, има и такива при които ти изкарва очите.. Но ако те дразни - с пинсета само посредата, моля те не променяй формата им... най-смешното нещо ми е да видя момче с по-оскубани вежди от моите.![]()
Естествено, че е грозно.. нищо не ти струва да премахниш косъмчетата посредата![]()
ХА-ХА-ХА.. ясно всички сте комплексари...
Защо да сме комплексари? (ох, как я мразя тази дума, чак ме дразни да я пиша)
Ти си поискал мнение, хората просто ти казват какво мислят.
И според мен не е много изящно да имаш една вежда, но това може да се промени за 5 минути с една пинсета. Толкова.
Не започвай ненужни драми тип 'АСК ФМ'. And grow some balls.
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...