.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Спешно се нуждая от съвет

Как да накараме един човек да ни забележи ? Писах му, но не ми отговаря, харесах му снимки във фейсбук, също не иска да ми пише. А преди ми пишеше и ме търсеше.. как да го накарам да ме забележи и да ми пише..Какво да му напиша?
    Последно редактирано от ednagolqmataina : 01-26-2014 на 20:10

Не му пиши нищо ами му кажи очи в очи. Това е най- бързия и точния вариант. Знам, че е трудно и най- вероятно ще те е срам, но е най- ефикасно. А ако толкова не е срам го питай директно дали искате да излезете да се видите на живо :P

Извинявай много, но човека явно си те игнорира. Не го интересува колко снимки ще му харесаш, дали ще го poke-неш или напишеш съобщение. Най-много да види, че си готова на всичко за неговото внимание и да се изгаври с теб.

Мега фен Аватара на baby_baby
    мда и аз мисля че те игнорира по добре спри да му пишеш

За първи път разбирам, че харесването на снимките е призив за внимание. Много ме обогати, за което сърдечно ти благодаря. Относно въпроса, съм сигурен, че и сама ще намериш решение.

Цитирай Първоначално написано от ednagolqmataina Виж мнението
    Как да накараме един човек да ни забележи ? Писах му, но не ми отговаря, харесах му снимки във фейсбук, също не иска да ми пише. А преди ми пишеше и ме търсеше.. как да го накарам да ме забележи и да ми пише..Какво да му напиша?
    Може да си е намерил друга или пък въобще да не те е харесвал също може и да си е забравил фейсбука включен.Много неща са възможни. Какво сте си писали преди това? Личеше ли че те харесва? Или пък имахте общи теми . Няма да те карам да публикуваш чата, но прочети всичко дето сте си писали и ще разбереш дали те харесва. По-внимателно с харесването на снимки - това съм го казвал на много хора, дето харесват на ред. Няма нищо лошо да се хареса някоя друга снимка, но да се харесат 200 снимки се показва, че искаш на всяка цена да ти обърнат внимание.

Цитирай Първоначално написано от Trololol Виж мнението
    За първи път разбирам, че харесването на снимките е призив за внимание. Много ме обогати, за което сърдечно ти благодаря. Относно въпроса, съм сигурен, че и сама ще намериш решение.
    Ако се прекали става призив за внимание. Трябва да е в нормални количества харесването на снимките.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от ednagolqmataina Виж мнението
    Явно ти го връща за преди. Ако тогава ти си се държала като Ледената кралица, момчето се уморило да ти тича по задника и сега си живее живота.
    Хич да не е - питай го какъв е проблема и защо не забелязва нещо толкова уникално, красиво, умно и набиващо се на очи като теб!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    На сила хубост не става.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си