.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Кабел

Супер фен

Кабел

Здравейте , с моята поредна глупава тема може би за вас .От къде да купя около 10м кабел да си свържа компютъра с crt телевизор crown.Аз едвам намерих преходник от dvi to vga в конрад.Нямаше dvi to vga кабел.В техномаркет има dvi to dvi.Телевизора има s video и скарт, като възможности за свързване. Може с dvi to scart ,ама много ,адски трудно ще намеря dvi to scart кабел.Някакви идея, от къде да купя кабела?

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Ееее едно време бащата на една моя приятелка свързваше така компютъра си със телевизора ( който беше црт ) с един наистина доста дълъг кабел и си гледаха филми.
    Аз също имам кабел за такава цел, но и двата входа са му hdmi ( картина + звук ) .
    А няма ли кабел примерно от едната страна dvi to vga от другата скард? Потърси по технополис,техномаркет и всичките магазини за компютри в твоя град.. все трябва да се намери.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Ееее едно време бащата на една моя приятелка свързваше така компютъра си със телевизора ( който беше црт ) с един наистина доста дълъг кабел и си гледаха филми.
    Аз също имам кабел за такава цел, но и двата входа са му hdmi ( картина + звук ) .
    А няма ли кабел примерно от едната страна dvi to vga от другата скард? Потърси по технополис,техномаркет и всичките магазини за компютри в твоя град.. все трябва да се намери.
    В София къде ли не търсих и никъде нищо.България е пропаднала, как ще има такива стари кабели :/ .Като нямаме по 2 бона за Сони още гледаме crt,заради уникалното качество на картината.

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Нямаш ли някакъв ДВД плейър или подобно у-во с повечко входове, да служи за посредник? Вариант е дори да купиш някой "марков" с прецакан дисков механизъм, сигурно ще струва колкото кабела.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ZloboMiR Виж мнението
    Нямаш ли някакъв ДВД плейър или подобно у-во с повечко входове, да служи за посредник? Вариант е дори да купиш някой "марков" с прецакан дисков механизъм, сигурно ще струва колкото кабела.
    Трябва ми кабел, не двд.

Цитирай Първоначално написано от koko95 Виж мнението
    Трябва ми кабел, не двд.
    Разбирам, че джипът ти е много висок, а не го искаш по-нисък. Но едно такова устройство може да съчетава цифров вход за твоя компютър и аналогов изход за твоя телевизор. Ще служи и като усилвател на сигнала, ако случайно метражът ти се случи дълъг.

Супер фен Аватара на JDeel
    Олеее, това S-video е една от най-големите издънки. Не че не сме го ползвали в крайни случаи, но картината е толкова великолепно ужасна, че не си заслужава усилието. Освен това трябва да имаш S-video изход от видеокартата, но и да имаш... thumb down за тоя стандарт.

Ясно е как става с пари. Нов компютър, нов телевизор, кабели ще му подарят поне два.
    За CRT от такъв клас S-Video е ок. Със сигурност е с по-високо качество от SCART, така че не е слабото място.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си