.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

въпрос за първия път

Искам да питам дали първият път мога да го направя със задържащ спрей понеже имам притеснения,че ще свърша много бързо,искам просто да не се изложа.Не ме интересува аз какво удоволствие ще изпитам.Също така момичето ще усети ли,че съм използвал спрей ?

Повече от фен Аватара на Тодор
    Каквото и да направиш,все няма дае както трябва!Никой несее родил научен нали?Но това да не те притеснява!Ползвай пръсти, език,ако искаш даси свърши и момичето,а и какво лошо има да повториш след малко?

А!? И ползвай презерватив вместо спрей,та да не се запознаем скоро и с момичето в някоя тема със заглавие "Бременна ли съм? "

Прочетох,че спрея не пречи на това да си с презерватив.Ясно е,че няма да е много добре,но не искам да свърша за 1-2 минути.Това дали е някакво решение на моя въпрос ?

Повече от фен Аватара на zliat
    камагра е твоят отговор

Интересува ме продукт,който да се употреби преди акта и действието му да е временно и незабавно(спрей,хапче...).Тр бва ми за първите 2-3 пъти.

Набии си 10 чекии преди секса!

Цитирай Първоначално написано от Matthew Виж мнението
    Набии си 10 чекии преди секса!
    Да! Че да вземе да не му стане точно когато трябва.Премиум момичето с което ще си знаели че ще тие за първи път?

He..не искам да знае..

А тя имали доста "стаж"

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    А е, ръгай там и т'ва е. С практиката ста'ат рафтите.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

тя има,да

Цитирай Първоначално написано от premium123 Виж мнението
    тя има,да
    Еми ако наистина има(не говоря за 10-20 пъти) няма как дане разбере.Но несе притеснявай бе човек казах ти ползвай език пръсти и я накарай да свърши .После и ти и това е,квит сте.
    Егати писал си чеси на 21 а без килограм химия и девойка ли неможеш да ...Я се стегни малко де

Ако и на момичето му е за първи път, не ми се вярва много да му се иска да продължи дълго.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Ти нормален ли си ? Не си купувай никъв спрей притеснението ще ти премине нормално е щом ти е за първи път

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си