- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Ранобудните студенти
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
па стигаха ми, ама аз си давах зор само за практическия
другите неща кат дойде време за сесия
не помня, всъщност, по колко време на ден съм учил в 1ви курс
Е така де.. така става.. ако учиш по език 2-3 часа.. някой по-тежък урок.. 4 часа.. ама тва е само по езика.. без да учиш за другите предмети.. (те са суха материя.. пълнеж и се учат в Сесия ;д )
Ма да учиш по всичко за 2 часа на ден.. е смешка
Пандата се изложи..
Ти учиш скандинавистика една от най-трудните.. кажи й... арабистика и иранистика също е трудно, ма тя е още в даскало.. няма реална преценка.. чакам я да стане студент и да започне да се жалва в сесия...
Щото и бая умни каки от фороня.. говореха тежко.. ма като влязоха и ся са у сесия.. реват у фейсбука... че иде сесия.. а не е кат каките да са тъпи -_-
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
ма не е кой знае колко трудно , тва се опитвам да кажа. разбереш ли веднъж основите, как функционира евикът, останалото е механика и четене на книги. аз по практически не съм "учил" от втори курс може би
страничните са по-тегави :д
най-голямата обида– да ме сравнят с някакви си женки от тийнпроблем ):
тотали уин. гг, анархи.
Dr. Gregory House
За матурите и държавните изпити не съм учил общо 2 часа![]()
Aтанасе, ти учиш да за даскал. С оглед намаляващите бройки в тая професия, не мисля че могат да имат претенции към хората, които я работят.
n00bs
това не са окупаторите, а сбирка на клуба по шах
n00bs
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
техеранибои отново феил. ти си друга версия идиот. има идиоти които си траят и не им личи ама ти постоянно споделяш с аудиторията колко си прост. арабистика/иранистика дори не съм ги чувал тея специалности. как да си направим бомба ли изучавате. пръскам се от смях как точно ти обесняваш за университета ко що. охохохохо. хахахахаха. всъщност мога да се поставя на твое място и да разбера колко голям кеф изпитваш че си "дошел на софиата в ониверситет". ще каеш че да се оправяш в университета е няква голяма работа. ахахахахаха неее. ахахахха. че и си брои часовете учене маина. нененен. виша форма ретард. а примерите как плачат при сесии. оле оле оленеее. влезнал нещо дето му е трудно и мрънка като путка ми да не беше влизал ве. и да се сравнява сас специалността на Fisherman. оллоол лол. разликата между теб и Fisherman e че тои и до осми клас да беше учил пак щеше да му сече повече акъла.
пандата обилно е кървяла вчера язък че изпуснах шоуто
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
ахмединаджа бой мн си зле,как може да си на 20 и да се обясняваш на всеки който ти направи забележка или се заяде с тебе,целия форум те ебава осъзнай се мен