- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Ранобудните студенти
Това, че няма заверки не значи нищо... мухльо.. съквартиранта ми учи Химия нали го гледам ве, той не ходи на лекции и взема "заверки" ... мухльо.. и хора от биологичния фак познавам.. и те не ходят на лекции и си вземат "Заверките"
Ти еба студентството на теб, учи нек'ва въшлива фармация и си мисли, че на него му е най-трудно и най-яка специалноста аптекар убит.. аман от лекета като теб дет само се оплакват.. ако вместо се оплакваш хванеш да учиш, ще си вземеш изпитите.. лайнар.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
inb4 ама аз имам най високи резултати в групата по химия
inb4inb4 въшльо спри да мислиш че специалността ти е най важна
Цецко, стига тегавя.
има ли шанс да спреш да бълваш простотия? мога да ти кажа, че един аптекар е по-способен да ти спаси живота отколкото бъдещ "лекар". т'ва е положението в България. а тези, които познаваш и си дал "пример" с тях, пф... без аз да ги познавам знам, че са няк'ва измет.
аз имам ебати нервите и въпреки това започваш да ме дразниш с тъпотата ти.
Тия ако са студенти, аз съм папата. Да се прави национално допитване за промяна на изборния кодекс, да се даде право на глас само на хора с основно образование, тия да си дават молбите до напускане с едномесечен срок предизвестие и да идват другите.
n00bs
малко ми е дразнещо да знам, че такива хора имат равни права с мен. даже понякога ми е малко тъжно.
Ма той ми се ежи за едни заверки и к'во като факултета ми не ползва Заверки...?
Ако работя ор съмтинг.. и не мога да си ида на лекциите? има специалности на които и упражненията не са важни..
Като моята.. ние дефакто не упражняваме нищо, а пишем още теория..
Така, че щом мога да си взема изпита и без да ходя на лекции за какво ми е заверка? Ако работя или гледам семейство.. а ми се учи филология и няма задочно.. К'во правя?? Тъпите заверки ти преебават нещата...
Ебати.. неговата специалност има заверки, защото той трябва да присъства... реално да гледа как се правят нещата и прочие.... моето е материя, която не изисква практика, сядаш и учиш.... те тва е... ебааааааааааааааааааааааа ааааааааааааати проблема стана, заради едни заверки..
Всички сте много умни дейба ;С
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
аз от доста време съм забелязала как си мислиш, че твоята специалност е много трудна. тайно се надявам да си даваш сметка, че да влезнеш тази иначе толкова велика специалност наречена "Иранистика" ти трябва оценка от обидно-елементарна-матурка-по-английски език + още някаква си оценчица от чужд език в дипломката, която оценка бай дъ уей е аЦки трудно да я изкараш в даскало... да скалъпиш някакъв си 24 бал (макс), да те приемат, да ходиш на лекции, да отваряш учебника час-два на ден и ако не си бавноразвиващ да завършиш след няколко години с повече от 5.
тръгнал си да обиждаш на "аптекар" и да плюеш по чужда специалност, като не си даваш сметка ти какво учиш и как си влезнал да го учиш т'ва. смешно е. и само не ми се обяснявай колко е трудно да учиш езици.
Последно редактирано от pandabear : 01-27-2014 на 21:38
Има специалности, в които не е нужно 100 % присъствие.. тъп ли си?
Суха материя, 2000 страници... и да ти я обяснява някой и да не ти я... все тая.. сядаш и четеш.. ;С
Например у ФКНФ.. ни казаха като почнахме, че най-важното ни е езика, там не трябва да отсъстваме.. другите неща са теория, която и сами можем да учим от учебници + има всички лекции в сайта на специалността.. Записани и писмено и ги има записани на звукозапис..
Упражненията ми са само още теория и нищо повече.. за това може и да не присъствам... после пак ще си науча и ще си взема изпита.. нали?
Химия/Биология етц специалности имате Заверки щото ако не си бил на някое упражнение или лекция, няма да знаеш нещо важно, а може и фундаментално за цялата професия... и не можеш просто да седнеш и да го научиш.. за т'ва са опитите и прочие, no?
Dr. Gregory House
Анархия, кво учиш, баце?
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Скрий се моля те..
Арабистика и Иранистика са едни от най-трудните специалности, заради езиците.. но час-два на ден.. ще ми стигнат да науча..![]()
Знаеш ли колко е Историята на Персия?
А знаеш ли по колко нови думи вземаме на урок? по 300.. + нещо от граматиката.. 3 текста и по 3 диалога.. и всичко това ти е с арабски букви...
Била лесна.. час-два.. пълен дебил.. ХХОАХАХХАОХАХАПАХАОХХО Е НЕ КОРЕМ МЕ ЗАБОЛЯ..
пандо тук се изложи ;С
Това са едни от най-трудните специалности и най-много хора се отказват от тях именно защото са трудни... ;С
При нас и при Арабистите имаше хора, които се отказаха преди ИЗПИТИТЕ ОЩЕ.. щото им беше трудно и не смогваха да учат..
А за оценката и бала не ми дреме, аз бях приет всяка една специалност която желаех..
Щото имах високи оценки.. на всякъде.. така, че ми е все тая.. ;С
Dr. Gregory House
Няма да говоря, сама не виждаш к'ви простотии говориш..![]()
Dr. Gregory House