.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Тема: Манту

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от studentka1989 Виж мнението
    Изписаха ми Изонид 100 мг. по 3 таблетки сутрин да пия 3 месеца. Чудя се дали да ги пия. Само манту, рентгенова снимка, кардиограма, да издишам в един апарат и прослушване.
    ти за какво мислиш са ти ги дали?

осъзнаваш ли какво ти се пише на главата?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

anonymous708973
    Guest
    А, не бе, не ги пий, те лекарите ей така си изписват лекарства, щото им е интересно.

Честно, по-просто създание в тоя форум отдавна не бях срещала. Биеш по малоумие всички, включително и тези, дето мислят, че се забременява от орален секс.

Не си страшилище, калпазанка, а само баннваш хорарата, които затормозяват форума с неприлични или безсмислени отговори. Трябва да има хора като теб и в страната ни и да се баннват хората, които не спазват законите, шикалкавят, злоупотребяват и т.н.
    Оки, ще ги пия, щом и вие сте на това мнение както и групата ми.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Не си страшилище, калпазанка, а само баннваш хорарата, които затормозяват форума с неприлични или безсмислени отговори. Трябва да има хора като теб и в страната ни и да се баннват хората, които не спазват законите, шикалкавят, злоупотребяват и т.н.
    Оки, ще ги пия, щом и вие сте на това мнение както и групата ми.
    не слушай хората а лекаря той за това е там
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Като питах лекаря по какво ми ги изписва, каза по голямото манту. Само по това. На снимката пише: усилена белодробна структура двустранно. Калцификат в дясно паракардиално.
    Последно редактирано от studentka1989 : 02-05-2014 на 13:05

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Изписаха ми Изонид 100 мг. по 3 таблетки сутрин да пия 3 месеца. Чудя се дали да ги пия. Само манту, рентгенова снимка, кардиограма, да издишам в един апарат и прослушване.
    И аз преди време го пих,тъй като имаше болно момиче в нашия клас и ми се бяха лепнали бактериите гадни.Попринцип туберкулозата е хронично заболяване и няма да почнеш да кашляш катол луда и да храчиш кръв,освен ако не си била заразена преди 3-5 г,толкоз е инкубационния период,в който си носител и излъчител,но нямаш изявени клин,признаци.На мен докторката мо обясни,че поради тази БЦЖ ваксина,която ни е направена на всички в родилното,би трябвало да имаме доживотен имунитет,но не винаги тези ваксини са били качествени,особено преди 92г.Така,че си пии Изонид-а и не си прави шега със здравето ти и безопасността на околните!
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Аз се сетих откого съм заразена. Преди като ни правеха мантутата бяхме много и на един му откриха активна и го прибраха за лечение, заразяваше. :Д

Получих пъпки от няколко дена по краката и на ръцете над дланта от другата страна отгоре. Може ли да е от Изонида? Сърбят, червенички пъпки катоот комар. 33 пъпки.
    Последно редактирано от studentka1989 : 03-07-2014 на 13:32

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си