Добър вечер на всички... та запознах се с едно момиче по facebook на пръв поглед сладка, дружелюбна,общителна и т.н. Започнахме да си пишем, запознахме се.. всичко точно. Преди 4 дена тя ме попита следния въпрос " имаш ли си някой който да си харесваш" и аз и казах "не" и тя каза "лъжеш" почна се великото писане по тая тема и накрая ми писна и и издрънках че я харесвам.. макар че не я харесвам. Голяма грешка.. каза ми че е влюбена в друг.. на следващия ден питах най-добрата и приятелка има ли си гадже, харесва ли си някого и всичко което искам да знам за нея излезе на яве.. оказа се че онзи в който е влюбен я използва само за цигари и нищо повече. Както и да е до тук добре... може би от когато стана тая случка че и казах че я харесвам.. имам чувството че не знам харесва ме или не не мога да си обесня.. като ме пита как съм и аз и кажа не много добре тя ме пита "защо" "какво ти е" "кажи ми" ... казвам и нищо забрави тя продължава.. до преди 2 дена когато си писахме супер милите неща и нещо в мен се отключи.. имах ОГРОМНО желание да си пиша с нея... една тренировка не мога да изкарам без да мисля за нея и за това как ще се видим, ще си говорим, ще се смеем всичко ще е приказка. Не знам посъветвайте ме какво да правя.. все си мисля че тоя дето я използва ще дойде в неправилния момент ще развали работите и всичко ще замине по дяволите... или ще ме отблъсне. Знам че не е болка за умиране но.. просто не знам. Аз съм я виждал два три пъти.. но тя мен не, освен на снимките във facebook не че е от голямо значение. за години ако питате аз съм на 17 тя е на 14 и двамата сме от София.