Така.. Аз съм момче и да... Има едно момиче, в което съм много влюбен, но не знам как да постъпя, тъй като за първи път се чувствам така.. С нея се познаваме от дълго време, но първо бяхме на здравей-здрасти, след това имаше един купон, на който може би алкохола повлия доста - забавлявахме се, танцувахме, пеехме .. знаете, но може би неволно започнахме да се целуваме(колкото и смешно да звучи). Всеки ден си пишем, излизахме няколко пъти - с компания и няколко пъти сами. Тя се държи супер мило и учтиво, забелязах че има и от онези леки намеци (играене с косата, усмивки и т.н). Но сякаш, някак съм притеснен от това да и кажа, че я харесвам, защото не искам да рискувам да бъда "отрязан", а за такова момиче страшно много си заслужава да се боря(надявам се ме разбрахте), просто не знам как да бъда сигурен, че тя има симпатии към мен(ако изобщо има де..) - имаме общи приятели - сега ще кажете "защо не питаш някой да помага", ами защото искам САМ да разбера, не някой друг да ми върши работата...
Помагайте по някакъв начин, че може да си правя и някакви илюзии, ПАК казвам - момичето е много "истинско" и добро, не искам да загубя все пак хах.
Мерси предварително.