.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: До кога ...

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Тодор
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Само силните хора могат да са сами. Останалите ревльовци и пикли дето са с някого само, за да не се чувстват сами по Св.Валентин, Коледа и Нова година са кретени. Не насилвай нещата - за всяко нещо в този живот си има време. Стига рева!
    Мхм !

Човече споко

В повечето случаи това да си сам е по-добре от колкото да си в някакви филми. Даже във всички.

Разбери дали е говорила за теб. Ако е така - ето ти възможност. Ако не - продължаваш напред. Няма нищо лошо и страшно в това да говориш с момиче да си изкарате една вечер заедно и да разберете дали имате общи неща по-между си, чрез които да продължите някаква по-интимна връзка.

Поздрави!

BeTheOne

Благодаря на всички който си направиха труда да прочетат темата ама по-нищо не личи , че ме харесва ако ме харесваше щеше да прави всичко възможно да я забележа , поне аз така си мисля , а маждучасята се поглеждаме както и днеска , ама още не виждам да ме харесва .... иначе някой полезен съвет как да си поговоря с нея ще ми е от полза

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от taranka Виж мнението
    ама още не виждам да ме харесва .... иначе някой полезен съвет как да си поговоря с нея ще ми е от полза

Какъв съвет искаш? Просто отиваш и я заговаряш. От едно училище сте, знаете се, все ще има за какво да говорите. Бъди малко по-смел, какво е тва? :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си