Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
Кастрирани ли са тия котки, търсиш ли им дом, социализираш ли ги, какво ги правиш?
Сега за котки ли ще си говорим? х) Чрез това ли искаш да ме изкараш псевдо еди каква си? х) Доста жалък опит изсмукан от пръстите. И интересно как успя точно за това да се хванеш. Но ок. Миналата година взех от улицата едно коте, което бях решила, че ще гледам сама, но уви пак трябваше да се съобразявам с хората около мен. Близките ми. Няма как. Но историята не приключва зле. Писах във фейсбук, че котето си търси дом и веднага се отзоваха хора. Дадох го на един колега и сега си го гледа. Не знам защо трябва да говоря такива неща, като няма смисъл. Не съм тук за да изтъквам какви добрини едва ли не правя, толкова е смешно и дори отблъскващо. Никога не съм харесвала у някого това да се хвали за нещо добро, което е сторил.
Чрез това видео искам да дам информация. Която много хора може би за пръв път ще чуят. И това би било полезно. Нищо повече. Не казвам на никой колко е хубаво, какви са ползите и т.н.
Друг е въпроса, че повечето нямат желанието и волята да изгледат дори 10минутки, а просто тръгват с предубеждението и толкоЗ.