- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Изгледайте това видео.
мен господ или природата са ме създали така че да ям месо всеки който мисли че има нещо лошо в яденето месо е идиот и има психични отклонения
човек е стигнал до върха в еволюцията защото е ял месо
най-глупавите животни са тревопасните
примерно виж една крава колко е голяма и колко мозък има и виж едно куче или котка
и сега ако кажеш че яденето на месо е вредно или нехуманно ти противоречиш на своето съществуване
относно кастрациите мен уличните животни ме хапят не ме ебът
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Но забравете за 'всичко що е заложено от еди кое си време'. Забравете за това кой какъв е. За момент спрете да се сравнявате с който и да е и да изтъквате факти (или фантасмагории) от биологията. И се запитайте: Защо трябва да има смърт и насилие, след като можете да живеете и да сте здрави и без това? Или ще завалят глупостите от сорта на 'ма моя дядо пуши от двайсЕ години и му няма нищо..' или ''ма то всичко в днешно време ни убива', 'ама хранителната верига', 'ама всичко се случва с цел, те значи трябва да умрат, какво толко'? По-големия изяжда по-малкия.'..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.