- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трудна ситуация
Следна е картинката.
Ходя на езиков курс и съм в група с 4 човека (3 момиче , 1 момче).По начина , по който си говореха , още в началото , ми стана ясно , че се познават от преди да се запишат на курса.
таа , за този 1 месец , който измина , ми стана изключително приятно държанието и излъчването на едното момиче.
проблемът е там , че винаги ми е било трудно в такива ситуации , в които аз съм новият , непознатият , който идва от някъде и трябва да завърже някой разговор.
плюс , че те си водят някакви разговори 'техни си' , в които въобще нямам работа и възможност да кажа нещо..
Някакви съвети как да постъпя и да се държа , за да привлека някакво внимание?
имам и един светъл лъч , но не съм сигурен , дали беше случайност..ще го споделя по-късно , ако има отговори в темата.
Начинът да се справиш с това да си "новия" е да намериш ползите от него. Казвам ти го от личен опит. Хубавото е, че тя не те познава от преди това, не знае какъв си бил и имаш сега възможност да покажеш най-новата си :версия:Наблюдавай какво харесва и покажи интерес към нея. Мога да те уверя, че ще усети, ако например задържаш погледа си на нея, такива малки неща. Много зависи от момичето, може да е срамежлива и да се отдръпне, защото и става неудобно, може пък да е надута и да се отдръпне, защото отказва. Просто опипай почвата.
След като си нов, опция е да завържеш разговор като например я помолиш да ти обясни нещо. Ако разговора ви потръгне, покани я да излезете.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Струва ми се , че би било странно да помоля нея , при условие , че точно до мен има друг човек?
за поканата , мисля че не те разбрах.
последният път , г-жата и каза да зададе въпрос на някого и , за голяма изненада , избра мен..доста време се чудех , дали беше случайно.
След като приключи мероприятието, например. Може да я поканиш на среща, ако разговора потръгне добре.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Смел ход е, да. Ако разполагаш с доста време до края на курса няма смисъл да бързаш.
е, не можеш да седиш и да я гледаш вечно, поеми риска, според мен едва ли ще ти откаже. Явно не си и неприятен, че да откаже, друга причина няма. Давай смело и ни дръж в течение.
Лека нахаканост ти трябва в държанието ако трябва дори започни от фейсбука, завързвай разговор възможно по-скоро.
^НЕДЕЙ С ФЕЙСБУК, ако става дума да започнеш, да поддържаш, да, да и показваш, че се сещаш за нея, да, но да започваш от там-НЕ, личен опит пак
Предполагам занятията ви продължават доста време и в един момент обстановката се пренапряга заради многото информация; вариант е точно тогава да вметнеш нещо шеговито и леко да разводните. Докато говориш й смигни полуусмихнат - едновременно ще разчупиш строгостта на преподаването и ще покажеш ненатрапчива симпатия към нея. Като приключите лесно би се възползвал - просто връщаш темата без специално предисловие, едва ли ще изглежда странно. Внимавай само да не предозираш хумора и като цяло намесването в програмата.
Знам ли, все нещо коментирате - всички в групата имам предвид; ето ти нелоша възможност за действие.
Още нещо - каквото и да правиш, не изолирай прекалено другите момичета. Хрумки за начало на разговор се появяват сравнително безпроблемно, пък и може да си си харесал срамежливка, която няма да е в зоната си на комфорт, ако вниманието очевидно е най-вече към нея. Успех; притесненията са излишни, а и трудно ще направиш грешка в пълния смисъл на думата xD.
Последно редактирано от paradosou : 01-28-2014 на 18:02
Доста,доста - 1:30 минути.
Обстановката е дори повече от разводнена , често има изцепки и смях , някой път и мои.
Последният път имаше една , защото , както споменах по-горе , ми зададе въпрос след като госпожата и каза да си избере някого , произволно.Толкова мисли ми минаха през главата , че леко започнах да зацепвам и отговорих доста нелепо .. определено се засмя.
Такива случайности са редки. Тя познава другите от курса и пита точно теб, аз не бих го направила ей такаРазбира се сега не политай веднага. Мисля че това че си "нов" е предимство, най-лесно можеш да се вмъкнеш някъде с чувство за хумор, а и момичетата обичат забавни момчета, според мен така най-лесно ще й привлечеш вниманието, натам само ще си тръгне. Имате време до края на курса да се сближавате и аз в момента ходя на един курс и с всеки изминал път се отпускаме все повече, така че малко по малко можеш и до среща да го докараш
![]()
Сприятели се с момчето. Както каза, те се познават. Щом се сприятелиш с него, те автоматично ще те приемат и теб.
Дръпни й плитките. По мое време това действаше...![]()
Сериозно сега - покажи й, че обръщаш внимание повече на нея, от колкото на останалите. Ако не е идиотка, ще се сети защо е така. + това заслушай се - това, че си говорят е голяма привилегия за теб. Можеш да пуснеш 1 ухо да ли споменава, че има приятел, какво обича, какво мрази... И може да ти изскочат свежи идеи за това как да действаш спрямо нея.
Примерно: ако чуеш, че мрази кафе, няма да я каниш на кафе. Ако разбереш как обича кафето, можеш да я черпиш 1 такова, да й покажеш, че внимаваш в картинката![]()
Сеш'се?
Питай я да ти обясни нещо и от там завържи някъв разговор с нея запознайте се