.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51
    Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq

Трудна ситуация

Следна е картинката.

Ходя на езиков курс и съм в група с 4 човека (3 момиче , 1 момче).По начина , по който си говореха , още в началото , ми стана ясно , че се познават от преди да се запишат на курса.

таа , за този 1 месец , който измина , ми стана изключително приятно държанието и излъчването на едното момиче.

проблемът е там , че винаги ми е било трудно в такива ситуации , в които аз съм новият , непознатият , който идва от някъде и трябва да завърже някой разговор.

плюс , че те си водят някакви разговори 'техни си' , в които въобще нямам работа и възможност да кажа нещо..

Някакви съвети как да постъпя и да се държа , за да привлека някакво внимание?

имам и един светъл лъч , но не съм сигурен , дали беше случайност..ще го споделя по-късно , ако има отговори в темата.

Начинът да се справиш с това да си "новия" е да намериш ползите от него. Казвам ти го от личен опит. Хубавото е, че тя не те познава от преди това, не знае какъв си бил и имаш сега възможност да покажеш най-новата си :версия: Наблюдавай какво харесва и покажи интерес към нея. Мога да те уверя, че ще усети, ако например задържаш погледа си на нея, такива малки неща. Много зависи от момичето, може да е срамежлива и да се отдръпне, защото и става неудобно, може пък да е надута и да се отдръпне, защото отказва. Просто опипай почвата.

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от ВижМиПодписа Виж мнението
    Начинът да се справиш с това да си "новия" е да намериш ползите от него. Казвам ти го от личен опит. Хубавото е, че тя не те познава от преди това, не знае какъв си бил и имаш сега възможност да покажеш най-новата си :версия: Наблюдавай какво харесва и покажи интерес към нея. Мога да те уверя, че ще усети, ако например задържаш погледа си на нея, такива малки неща. Много зависи от момичето, може да е срамежлива и да се отдръпне, защото и става неудобно, може пък да е надута и да се отдръпне, защото отказва. Просто опипай почвата.
    Седи срещу мен , така че доста често срещаме погледи.
    Бих заложил на срамежлива , но не много..всъщност не съм сигурен.

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    След като си нов, опция е да завържеш разговор като например я помолиш да ти обясни нещо. Ако разговора ви потръгне, покани я да излезете.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от DarknessAngel Виж мнението
    След като си нов, опция е да завържеш разговор като например я помолиш да ти обясни нещо. Ако разговора ви потръгне, покани я да излезете.
    Струва ми се , че би било странно да помоля нея , при условие , че точно до мен има друг човек?

за поканата , мисля че не те разбрах.

последният път , г-жата и каза да зададе въпрос на някого и , за голяма изненада , избра мен..доста време се чудех , дали беше случайно.

Град
    Шумен
    След като приключи мероприятието, например. Може да я поканиш на среща, ако разговора потръгне добре.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Град
    Sofiq
    След като приключи мероприятието, например. Може да я поканиш на среща, ако разговора потръгне добре.
    много прибързано , може би?

Град
    Шумен
    Смел ход е, да. Ако разполагаш с доста време до края на курса няма смисъл да бързаш.

е, не можеш да седиш и да я гледаш вечно, поеми риска, според мен едва ли ще ти откаже. Явно не си и неприятен, че да откаже, друга причина няма. Давай смело и ни дръж в течение.

Град
    Sofiq
    Смел ход е, да. Ако разполагаш с доста време до края на курса няма смисъл да бързаш.
    Има време за мен , стига тя да не се откаже , което е малко вероятно.

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от ВижМиПодписа Виж мнението
    е, не можеш да седиш и да я гледаш вечно, поеми риска, според мен едва ли ще ти откаже. Явно не си и неприятен, че да откаже, друга причина няма. Давай смело и ни дръж в течение.
    за съжаление другият път е чак след 2 седмици.

Супер фен Аватара на leadyflame
    Лека нахаканост ти трябва в държанието ако трябва дори започни от фейсбука, завързвай разговор възможно по-скоро.

^НЕДЕЙ С ФЕЙСБУК, ако става дума да започнеш, да поддържаш, да, да и показваш, че се сещаш за нея, да, но да започваш от там-НЕ, личен опит пак

Супер фен Аватара на paradosou
    Предполагам занятията ви продължават доста време и в един момент обстановката се пренапряга заради многото информация; вариант е точно тогава да вметнеш нещо шеговито и леко да разводните. Докато говориш й смигни полуусмихнат - едновременно ще разчупиш строгостта на преподаването и ще покажеш ненатрапчива симпатия към нея. Като приключите лесно би се възползвал - просто връщаш темата без специално предисловие, едва ли ще изглежда странно. Внимавай само да не предозираш хумора и като цяло намесването в програмата .
    Знам ли, все нещо коментирате - всички в групата имам предвид; ето ти нелоша възможност за действие.
    Още нещо - каквото и да правиш, не изолирай прекалено другите момичета. Хрумки за начало на разговор се появяват сравнително безпроблемно, пък и може да си си харесал срамежливка, която няма да е в зоната си на комфорт, ако вниманието очевидно е най-вече към нея. Успех; притесненията са излишни, а и трудно ще направиш грешка в пълния смисъл на думата xD.
    Последно редактирано от paradosou : 01-28-2014 на 18:02

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Предполагам занятията ви продължават доста време и в един момент обстановката се пренапряга заради многото информация; вариант е точно тогава да вметнеш нещо шеговито и леко да разводните. Докато говориш й смигни полуусмихнат - едновременно ще разчупиш строгостта на преподаването и ще покажеш ненатрапчива симпатия към нея. Като приключите лесно би се възползвал - просто връщаш темата без специално предисловие, едва ли ще изглежда странно. Внимавай само да не предозираш хумора и като цяло намесването в програмата .
    Знам ли, все нещо коментирате - всички в групата имам предвид; ето ти нелоша възможност за действие.
    Още нещо - каквото и да правиш, не изолирай прекалено другите момичета. Хрумки за начало на разговор се появяват сравнително безпроблемно, пък и може да си си харесал срамежливка, която няма да е в зоната си на комфорт, ако вниманието очевидно е най-вече към нея. Успех; притесненията са излишни, а и трудно ще направиш грешка в пълния смисъл на думата xD.
    Доста,доста - 1:30 минути.

Обстановката е дори повече от разводнена , често има изцепки и смях , някой път и мои.

Последният път имаше една , защото , както споменах по-горе , ми зададе въпрос след като госпожата и каза да си избере някого , произволно.Толкова мисли ми минаха през главата , че леко започнах да зацепвам и отговорих доста нелепо .. определено се засмя.

Такива случайности са редки. Тя познава другите от курса и пита точно теб, аз не бих го направила ей така Разбира се сега не политай веднага. Мисля че това че си "нов" е предимство, най-лесно можеш да се вмъкнеш някъде с чувство за хумор, а и момичетата обичат забавни момчета, според мен така най-лесно ще й привлечеш вниманието, натам само ще си тръгне. Имате време до края на курса да се сближавате и аз в момента ходя на един курс и с всеки изминал път се отпускаме все повече, така че малко по малко можеш и до среща да го докараш

Мега фен Аватара на RapExotic
    Сприятели се с момчето. Както каза, те се познават. Щом се сприятелиш с него, те автоматично ще те приемат и теб.

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Сприятели се с момчето. Както каза, те се познават. Щом се сприятелиш с него, те автоматично ще те приемат и теб.
    това ми звучи като вариант , с него лесно се говори.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Дръпни й плитките. По мое време това действаше...
    Сериозно сега - покажи й, че обръщаш внимание повече на нея, от колкото на останалите. Ако не е идиотка, ще се сети защо е така. + това заслушай се - това, че си говорят е голяма привилегия за теб. Можеш да пуснеш 1 ухо да ли споменава, че има приятел, какво обича, какво мрази... И може да ти изскочат свежи идеи за това как да действаш спрямо нея.
    Примерно: ако чуеш, че мрази кафе, няма да я каниш на кафе. Ако разбереш как обича кафето, можеш да я черпиш 1 такова, да й покажеш, че внимаваш в картинката
    Сеш'се?

Мега фен Аватара на baby_baby
    Питай я да ти обясни нещо и от там завържи някъв разговор с нея запознайте се

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Дръпни й плитките. По мое време това действаше...
    Сериозно сега - покажи й, че обръщаш внимание повече на нея, от колкото на останалите. Ако не е идиотка, ще се сети защо е така. + това заслушай се - това, че си говорят е голяма привилегия за теб. Можеш да пуснеш 1 ухо да ли споменава, че има приятел, какво обича, какво мрази... И може да ти изскочат свежи идеи за това как да действаш спрямо нея.
    Примерно: ако чуеш, че мрази кафе, няма да я каниш на кафе. Ако разбереш как обича кафето, можеш да я черпиш 1 такова, да й покажеш, че внимаваш в картинката
    Сеш'се?
    да , сеш'се.

ще комбинирам съветите ви и все нещо ще се получи за по-другия понеделник.

нямам търпение , което е лошо хохо.

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Питай я да ти обясни нещо и от там завържи някъв разговор с нея запознайте се
    смисъл .. ние си знаем имената , какво друго да си запознаваме?

Цитирай Първоначално написано от stynioo Виж мнението
    смисъл .. ние си знаем имената , какво друго да си запознаваме?
    Добре, да се "опознаете" искаше да каже момичето...

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Добре, да се "опознаете" искаше да каже момичето...
    Мхмх , исках да вдигна малко темата.

Цитирай Първоначално написано от stynioo Виж мнението
    Мхмх , исках да вдигна малко темата.
    Ама недей много на високо...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си