- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трудна ситуация
Хей, кажи, какво стана? Сближихте ли се поне малко повече? Интересно ни е (може би, не).
Ми започни разговор ти, но най-добре издебни момент, да разговаряш само с момичето, така ще имаш по-голяма възможност да се сближиш с нея.
Тъй де, аз съм в същата ситуация. От кой град си и какви курсове (за протокола) ?
Опааа, не видях, че си от София. Sorry.
Покани я да излезете.
Докато си нов и интересен има по-голям шанс.
Иначе излиза, че си събирал кураж сто години, което автоматично те поставя в категория "сдухльо".
Най-много с времето да си станете другарчета и да те отреже с "аз вече те възприемам като приятел, виж каква хубава групичка сме, няма да рискувам да я проваля."
Какво значи никакво развитие? Нито тя ще ти се метне да вратът, нито останалите ще ви сватосат. Всичко си зависи от теб. Ти имаш интерес, ти водиш.
Ако ти е толкова притеснено покани всички да излезете заедно (не на кафе, а на пица/бар/боулинг). Ще види, че си пич, ще си размените телефоните и ще я поканиш да излезете сами.
Последно редактирано от VintageMorphine : 02-26-2014 на 16:54
Следващия път, когато госпожата каже на теб да избереш някой от другите- избери нея и така всеки път.
Друг вариант е да я помолиш за телефонен номер, под претекст, че вероятно ще ти се наложи следващия път да отсъстваш и трябва някой да ти каже какво сте учили и домашното. То директно можеш на всичките телефоните, за да не бие на очи.
а;сй;асйфпоасйфапс , представяш ли си да чете форума и аз да не съм и казал , че .... ако ми позволи да прекарам 2 часа с нея ще съм супер щастлив.
е т'ва е.
От София съм.За развитието стана ясно,ама ми е интересно да разкажеш по-подробно.Ако имаш желание,де.
Честно ти казвам ако бях на твое място щях само да я гледам тайно и да я желая.. и да страдам. Никога нямаше да намеря сили да и кажа поне 1 дума.
Братле много ми става кофти като си представя как имам приятелка и я галя с 2-та пръста по косата... дори съм го сънувал. Просто толкова се притеснявам че не се сещам какво да и кажа.