.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Question Трябва ли да му пиша?

Дълго време се колебаех дали да напиша това, но накрая се реших... Ще споделя моя проблем с вас, колкото и да е глупав.
    Наскоро видях едно момче, което много ме впечатли.. С 2 години по-голям е от мен и не се познаваме изобщо. Той е моя пълна противоположност - известен вокалист в група, с много приятели и т.н. Аз съм тиха, срамежлива... Някои хора биха ме нарекли загубенячка. Никога не съм имала гадже, не съм се целувала...
    Скоро след като го видях намерих facebooka му и той ме прие. Както казах с него не се познаваме, не сме си говорили никога.
    И така, въпроса ми е - сега какво? Мисля да му пиша във фейса, но се колебая... Как да направя така че да не звуча като поредната фенка? Има ли смисъл изобщо да пробвам - вероятно той може да има всяка, имам чувството че няма какво да му предложа...
    Благодаря на тези които прочетоха това . Надявам се да ми дадете някой и друг съвет, защото напоследък това много ме измъчва. ( ако някой иска да знае аз съм ученичка в гимназия)

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Пиши му. Имаш ли нещо да губиш?

Моят съвет е да му пишеш. От личен опит знам, че ако не пробваш, винаги ще се питаш какво би било ако.... Дори и да не стане така, както си искала, поне ще знаеш, ще приемеш факта и няма да се измъчваш толкова.

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Пробвай ако стане добре, ако не стане продължаваш напред, така или иначе не го познаваш, ако те отреже значи не е бил за тебе
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Мега фен Аватара на baby_baby
    Пиши му нищо не губиш ако опиташ

Много благодаря за отговорите, ще го направя

Мега фен Аватара на Colouring
    После кажи дали ти е отговорил. Няма какво да ти пука, дори и да не стане. Важното е да пребориш срама.

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Пиши му.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Мега фен Аватара на strawberry88
    Пиши му, разбира се! Нищо не губиш!

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    После кажи дали ти е отговорил. Няма какво да ти пука, дори и да не стане. Важното е да пребориш срама.
    Какъв срам пред екрана ...най-лесно можеш да псуваш или да се заяждаш с някого ....щот не може да ти врасне един ....за това смело пиши ...няма ти отиди маникюра ...

Мега фен Аватара на RapExotic
    Пиши му, но бъди оригинална. Не бъди като онези, които използват клишета. И доведи нещата до реална среща възможно най-бързо. Иначе ще те приеме като обикновенна фенка. От опит ти го казвам. В гимназията се занимавах с рап. Имаше един училищен концерт и до този момент почти никой от даскалото не ми пешеше в фейса. След този концерт получих поне 100 покани за приятелство и поне 50 момичета ми писаха. Разбира се, че нямаше как да обърна внимание на всички, а и аз бях обвързан. Трябва да разбереш и това, ако си има приятелка ще е доста трудно.

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^O, Боже ...

Още не съм му писала, все не мога да го хвана на линия... Май ще се наложи да му пиша докато е офлайн
    Между другото исках да попитам дали случайно имате някакви идеи какво точно да му пиша... Нямам много опит с тези неща. Аз вече съм си измислила горе долу някаква реч ( ), но мисля че не струва.. Ако бяхте на мое място какво бихте написали?
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Трябва да разбереш и това, ако си има приятелка ще е доста трудно.
    Мисля че си няма приятелка, във facebook ми излиза, че е необвързан, но не съм напълно сигурна. Лошото е ,че нямаме общи приятели няма кого да питам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си