- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трябва ли да му пиша?
Дълго време се колебаех дали да напиша това, но накрая се реших... Ще споделя моя проблем с вас, колкото и да е глупав.
Наскоро видях едно момче, което много ме впечатли.. С 2 години по-голям е от мен и не се познаваме изобщо. Той е моя пълна противоположност - известен вокалист в група, с много приятели и т.н. Аз съм тиха, срамежлива... Някои хора биха ме нарекли загубенячка. Никога не съм имала гадже, не съм се целувала...
Скоро след като го видях намерих facebooka му и той ме прие. Както казах с него не се познаваме, не сме си говорили никога.
И така, въпроса ми е - сега какво? Мисля да му пиша във фейса, но се колебая... Как да направя така че да не звуча като поредната фенка? Има ли смисъл изобщо да пробвам - вероятно той може да има всяка, имам чувството че няма какво да му предложа...
Благодаря на тези които прочетоха това. Надявам се да ми дадете някой и друг съвет, защото напоследък това много ме измъчва. ( ако някой иска да знае аз съм ученичка в гимназия)
Моят съвет е да му пишеш. От личен опит знам, че ако не пробваш, винаги ще се питаш какво би било ако.... Дори и да не стане така, както си искала, поне ще знаеш, ще приемеш факта и няма да се измъчваш толкова.
Пробвай ако стане добре, ако не стане продължаваш напред, така или иначе не го познаваш, ако те отреже значи не е бил за тебе![]()
![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
После кажи дали ти е отговорил. Няма какво да ти пука, дори и да не стане. Важното е да пребориш срама.
Пиши му.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Пиши му, но бъди оригинална. Не бъди като онези, които използват клишета. И доведи нещата до реална среща възможно най-бързо. Иначе ще те приеме като обикновенна фенка. От опит ти го казвам. В гимназията се занимавах с рап. Имаше един училищен концерт и до този момент почти никой от даскалото не ми пешеше в фейса. След този концерт получих поне 100 покани за приятелство и поне 50 момичета ми писаха. Разбира се, че нямаше как да обърна внимание на всички, а и аз бях обвързан. Трябва да разбереш и това, ако си има приятелка ще е доста трудно.
Още не съм му писала, все не мога да го хвана на линия... Май ще се наложи да му пиша докато е офлайн
Между другото исках да попитам дали случайно имате някакви идеи какво точно да му пиша... Нямам много опит с тези неща. Аз вече съм си измислила горе долу някаква реч (), но мисля че не струва.. Ако бяхте на мое място какво бихте написали?
Мисля че си няма приятелка, във facebook ми излиза, че е необвързан, но не съм напълно сигурна. Лошото е ,че нямаме общи приятели няма кого да питам![]()