.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Как да я вазбудя от разстояние ?

Имам връзка с едно момиче от разстояние, опитвам се да я вазбудя много, постоанно си говорим някакви мръсотиики обаче не съм сигурен в себе си дали и говоря правилните неща съществува ли термина ''сех по skype '' моля за помоща ви!! кои са скритите клучове които трябва да използвам
    Последно редактирано от Haligali : 01-28-2014 на 20:10

Здравей Halihali,
    1-во Трябва да имаш бърз интернет.
    2-ро направи си татоировка която да се вижда по скайпа т.е. над кръста и да е достатъчно голяма.
    3-то Трябва да имаш златен ланец и да си подхвъргваш iтелефона докато си говорите.
    4-то Ако ти се кефи и го извади.
    Надявам се да съм бил полезен

Повече от фен Аватара на insprbL
    с музика е най лесно да я възбудиш, зависи кви ги слуша кучката
    ето този трак http://www.youtube.com/watch?v=0oD9oSVVx2Q съм забелязал че направо ги разтича

Аз ползвам тази, като гледат пари почват да им текат лигите и после им го бутам.

dobro dobro, ama na dali shte se vcpechatli ot pari pri polojenie che ako gi imam moga da i gi pratq, a za muzikata nqma da e sushtoto kakto az da i izpeq neshto suglasni li ste?

Ако и покажеш пениса си няма да е същото, както ако и го пратиш. Съгласен ли си с мен ?

Повече от фен Аватара на insprbL
    Цитирай Първоначално написано от Haligali Виж мнението
    dobro dobro, ama na dali shte se vcpechatli ot pari pri polojenie che ako gi imam moga da i gi pratq, a za muzikata nqma da e sushtoto kakto az da i izpeq neshto suglasni li ste?
    на володия някое парче и изпей

Мега фен Аватара на baby_baby
    от разтояние едва ли можеш да я въэбудиш

Теб мога

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Кажи и да си допре пичката до USB порта и си пъхни пръста в твоя USB порт.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на RapExotic
    Купи си свястен микрофон (кондензаторен, студиен) и й говори някакви мръсотии, ама по деликатен начин. Повечето жени са способни да се възбудят само от мъжкия глас, независимо какво им говори. Стига да имаш хубав глас разбира се. Това е и причината момичетата да си падат по актьори и певци - гласът, а не толкова визията. Но задължително хубав микрофон иначе няма да стане.

Абе за вас живот извън виртуалния свят няма ли?

Четох, че момичетата много се кефят на гласа на момче, което тъкмо се е събудило, така нареченият sleepy voice.

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    Цитирай Първоначално написано от hristo99 Виж мнението
    Четох, че момичетата много се кефят на гласа на момче, което тъкмо се е събудило, така нареченият sleepy voice.
    Не винаги, но подкрепям ... Просто защото като се събудите гласът ви е по плътен от обикновено и не знам защо звучи адски хубаво

А иначе по темата не подкрепям връзките от разстояние, нито "секса" от разстояние, нито нищо от всичките тези неща и според мен няма начин само говорейки и докато си на майната си да я възбудиш ама може и да греша
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от nezabelejimata Виж мнението
    няма начин само говорейки и докато си на майната си да я възбудиш ама може и да греша
    Грешиш, грешиш

Авторе, говори й, не й пиши, щото с тоя правопис на първокласник най-много да изпита желание да ти поправя грешките вместо да си пъхне ръката между краката.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 01-29-2014 на 23:59

Сещам се само за една песен

http://www.youtube.com/watch?v=oCc-AFZcqxo -ще бъда дискретна като дам clean версията
    I have a dream

Град
    BuRgAs
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Грешиш, грешиш

Авторе, говори й, не й пиши, щото с тоя правопис на първокласник най-много да изпита желание да ти поправя грешките вместо да си пъхне ръката между ръката.
    По принцип може и да може ама аз не го виждам по никакъв начин ...
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Трябва да имаш свръхестествени способности и да знаеш как да ги използваш. ;]
    Welcome to the Jungle...

По телефона също е вариант,правила съм го,много е яко.Ще и обясниш,че сега ако беше там щеше да направиш това и това..ти си знаеш.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Грешиш, грешиш

Авторе, говори й, не й пиши, щото с тоя правопис на първокласник най-много да изпита желание да ти поправя грешките вместо да си пъхне ръката между краката.
    Хахаха ..
    За жалост е точно така ;дд..

Не знам какво да ти кажа, за мен това е глупост, смисъл това е виртуално, нито можеш да правиш секс с нея, след като я вЪзбудиш, нито нищо.

Мега фен Аватара на 102
    напиши и пуема. като ти види правуписат ште се подмокри от смиах.

Викаш манафите ,оправят те ,доволен си,яростен си за отмъщение,вече си възбуден,гласа ти става дрезгав,искаш да си го върнеш,отиваш при нея,пееш нещо на Володя Стоянов,почваш да си го пипаш малко-по малко,нахвърля ти се ! Готов си

Град
    BuRgAs
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Трябва да имаш свръхестествени способности и да знаеш как да ги използваш. ;]
    Подкрепям !
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си