.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

sadBoy93bg
    Guest

Секс историйки :)

Много от Вас са имали готини изживявания , дали заради нестандартно място , дали заради определен човек , с когото просто всичко е било на мястото си , или пък сте имали от онези преживявания като по филмите . Споделете

Що? Търсиш сюжет за филмов сценарии ли?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на 102
    веднаж сварших в пусито и а била спряла противозачатачните получи се много забавна история

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    веднаж сварших в пусито и а била спряла противозачатачните получи се много забавна история
    Тия са от най-забавните и аз така веднъж цяла нощ се забавлявах

Повече от фен Аватара на Mery_J
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Тия са от най-забавните и аз така веднъж цяла нощ се забавлявах
    Имаше ли пуканки за останалите ?

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от Mery_J Виж мнението
    Имаше ли пуканки за останалите ?
    Само за гинеколога. Другите нямаха това щастие.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Материал ли си търсиш?

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Материал ли си търсиш?
    И да си търси, кво? Забранено ли е да мастурбираш на секс разкази? Или просто сте големи консерви?

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от seek&destroy Виж мнението
    И да си търси, кво? Забранено ли е да мастурбираш на секс разкази?
    Има си книги, списания, сайтове, секс телефони за тая работа.

Повече от фен Аватара на Mery_J
    Кока Кола не му ли взе ?

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    Ех значи много сте гадни всички... Момчето иска сигурно да пробва нещо ново ама не знае какво и иска да ни пита да се посъветва

По темата място : на плажа
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

Цитирай Първоначално написано от sadBoy93bg Виж мнението
    Много от Вас са имали готини изживявания , дали заради нестандартно място , дали заради определен човек , с когото просто всичко е било на мястото си , или пък сте имали от онези преживявания като по филмите . Споделете
    Може би ако ти споделиш някоя история и другите ще почнат да споделят.

Цитирай Първоначално написано от sadBoy93bg Виж мнението
    Навремето един мой познат ми разправя за свое секс приключение за което го базикам и до днес. Човека хванал маце и почнали да правят работата ама булката била малко ненаситна пък на моя човек му е тънак члена и взел люта шипка и си намазал главичката с нея.
    После лежа три дена в болница докато спадне утока.

Пише се оток.

Един много хубав линк за проверка. http://kaksepishe.com/

Цитирай Първоначално написано от Зъбчето Виж мнението
    Пише се оток.

Един много хубав линк за проверка. http://kaksepishe.com/
    Знам как се пише в бързината съм сбъркал. Не го обръщай на национален проблем.

При мен не е заради мястото , а заради човека. Преди години бяхме събрани компания в една моя приятелка. Дойде и един сладур, когото веднага си харесах, но не исках нищо сериозно на този етап и нещата се получиха само вечерта, но така се бяхме разбрали. Няма да забравя как в 05;00 сутринта ние прекосяваме половин Бургас под дъжда и се смеем като малки деца и още от влизането в апартамента му се награбихме. Просто всичко беше чудесно за вечерта. Даже и до ден днешен като се сетя за тази случка ми се появява една усмивка на лицето.

Веднъж правих секс. Беше готино и нестандартно изживяване.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от DrFroyd Виж мнението
    Веднъж правих секс.
    мръсница

веднаж правех секс без да искам опааа:/

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    аз ще разкажа..случи се последното лято..тя беше дошла на морето с майка си за две седмици и всеки ден бяхме заедно..плаж, разходки и така един ден стана късно да си ходя и ми предложи да остана при тях да спя, понеже те не бяха дошли в града в който живея на морето, а на един от близките до него курорти та трябваше да хвана рейс да се прибера, а небеше сигурно че ще хвана последния и затова се съгласих да остана, макар че още не се познавах с майка и лично и не знаех как ще реагира, но все пак тя не каза нищо..запознахме се тя си седеше доло на масичката пред вилата с още някаква съседка, а ние с гаджето ми се качихме горе, къщата беше на два етажа, малка уютна вила на морето симпатична..и гадж ми си пусна музика отиде и седна доло на терасата, аз бях вътре в стаята и разглеждах..да, какво по дяволите правех там, като се има в предвид че не обичам да спя на чуждо място..по едно време гадж ми влезе при мен и ме извика да ида на терасата при нея, седнахме доло не на някакви столове и тя ми даде едната си слушалка да слушам и аз една песен......беше хубава, песента..после си я изтеглих и аз...не стоях дълго и влезнах вътре..после тя също влезе вътре легна на леглото и ме гледаше аз отидох седнах на същото легло на което беше легнала..почнахме да се гледаме и докосваме и си стана от само себе си останалата работа, при най-малкия шум изтръпвахме и спирахме, защото ако ни бяха спипали сега нямаше да разказвам тази история.
    6б3З10

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си