- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- болка по време на полов акт
Здравейте , искам да ви попитам за проблема който имам. От няколко седмици на сам се появи страната болка причиняваща ми дискомфорт. Намира се някъде във влагалището приличаща на бодежи или по скоро все едно се е протъркало, при самото проникване след това до някъде отшумява. Въпросът ми е защо се е получило и как би могло да изчезне.
Ние не можем да знаем какви извращения сте правили със своето тяло, и какви пармаци са влизали във влагалището, затова ви съветвам да отидете на лекар, който кратко, точно, и ясно ще ви обясни какъв е проблема, ако има такъв изобщо
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Може да е ползвала анален презерватир за отпред, от отея с бодличките. Иди на гинеколог, няма друг начин.
може и да си се протъркала никой не може да ти каже точно ходи на гинеколог
Вероятно си се протъркала или имаш раничка, но трябва да отидеш на гинеколог да те прегледа и да ти каже със сигурност. А и най-вече за да ти постави лечение.
Кажи как се появи проблема де,то така много общо.Може даси се протъркала както споменаха и по горе(ако си правила секс "на сухо"),ако са влизали пръсти,може от нокът дасате наранили...груб предмет..
Ami ot prekaleno mnogo sex
prosto popitah ako na vas vi se e sluchvalo kakwo ste izpolzvali ii kolko vreme trae I t.n.
Последно редактирано от afroditku : 01-29-2014 на 20:09
Ми ако си "пресъхнала" може дасее получило протриване.
Vuzmojno e no naistina dosta vreme veche ne minava
Ами иди на лекар де, толкова ли е сложно/страшно/срамно/трудно?