Е,реших се най-накрая отново да постна въпрос,а ето го и него- Имам "приятелка" ако може да се нарече така,чието семейство е приятелско с нашето.Често се виждаме - аз в тях,тя в нас.Има приятелско отношение с майка ми и сестра ми,но нищо повече.Проблема ми е следния-доста пъти сме си говорили,тва -онова, и все се опитвам да не вляза в френд-зоната.Гледам да и покажа,че съм сериозен,не съм някой малоумник,но явно е без голям резултат.Съответно идва и следващия проблем - има си едногодишен приятел,който в момента учи в чужбина.Знам,че е малко тъпо от моя страна да пробвам да искам нещо повече от приятелство с нея ,но в интерес на истината приятеля и я прави на нищо,върти я на пръста си,но тя е хлътнала толкова много,че не може да го види.Техните ми и го казват както и нейни приятели.Но в крайно време мисля,че нещата затихват м/у тях, не съм сигурен.Канил съм я на кафе 2 пъти,на събирания,но или изниква нещо и не може да дойде или аз съм зает.Цялата работа е,че живеем на близо и си ходим на гости (рядко) и тя постоянно ме кани у тях.И не, не си мислете ,( въх брат как не си я наебал,тя таз ща вика във вас ала бала и няма да я наебеш) Ми очевидно не е толкова просто , точно заради гореспоменатите причини-бих казал,че съм съгласен на неангажиращ секс както и на връзка.Аз съм на 18 ,а тя е с 1 година по малка от мен.Бих искал да кажа също,че много ми се радва,тя е супер лъчезарна , но се притеснявам дали не съм влязъл в френд зоната вече или започвам да влизам.Мисля,че мога да и дам много,стига тя да иска.Но за да знам дали тя иска,трябва да съм ужасно деликатен,защото цялата работа е много заплетена Благодаря ви за отделеното време,надявам се да сте ме разбрали правилно.