Е,реших се най-накрая отново да постна въпрос,а ето го и него- Имам "приятелка" ако може да се нарече така,чието семейство е приятелско с нашето.Често се виждаме - аз в тях,тя в нас.Има приятелско отношение с майка ми и сестра ми,но нищо повече.Проблема ми е следния-доста пъти сме си говорили,тва -онова, и все се опитвам да не вляза в френд-зоната.Гледам да и покажа,че съм сериозен,не съм някой малоумник,но явно е без голям резултат.Съответно идва и следващия проблем - има си едногодишен приятел,който в момента учи в чужбина.Знам,че е малко тъпо от моя страна да пробвам да искам нещо повече от приятелство с нея ,но в интерес на истината приятеля и я прави на нищо,върти я на пръста си,но тя е хлътнала толкова много,че не може да го види.Техните ми и го казват както и нейни приятели.Но в крайно време мисля,че нещата затихват м/у тях, не съм сигурен.Канил съм я на кафе 2 пъти,на събирания,но или изниква нещо и не може да дойде или аз съм зает.Цялата работа е,че живеем на близо и си ходим на гости (рядко) и тя постоянно ме кани у тях.И не, не си мислете ,( въх брат как не си я наебал,тя таз ща вика във вас ала бала и няма да я наебеш) Ми очевидно не е толкова просто , точно заради гореспоменатите причини-бих казал,че съм съгласен на неангажиращ секс както и на връзка.Аз съм на 18 ,а тя е с 1 година по малка от мен.Бих искал да кажа също,че много ми се радва,тя е супер лъчезарна , но се притеснявам дали не съм влязъл в френд зоната вече или започвам да влизам.Мисля,че мога да и дам много,стига тя да иска.Но за да знам дали тя иска,трябва да съм ужасно деликатен,защото цялата работа е много заплетена Благодаря ви за отделеното време,надявам се да сте ме разбрали правилно.
Във френд-зоната си. Поне според мен. Попаднал там, можеш да бъдеш поне истински приятел - опитай се по много деликатен начин да покажеш на момичето какъв човек е приятеля й. И не, за да го изместиш - приеми, че тя може да скъса с него и да не тръгне с теб. Просто се опитай да й отвориш очите.
НО! Има и друго - да не би да го мразиш нейния, защото ти стои на пътя? Ако е така, то тогава е тъпо да разваляш нечии отношения и по-добре е да се разкараш ти от този триъгълник.
А относно мачкането - наистина съм забелязал, че една стабилна част от момичетата си падат по хора, които им се качват на главата и едва ли не се държат така, сякаш някой им е длъжен да им търпи гадното отношение, обидите, упреците и посяганията... Но естествено това не е общовалидно правило!
Ако те приемаше като нещо повече от приятел щеше да го покаже по някакъв начин. Тя явно е безнадежно влюбена в другия господин, който е в чужбина и явно го идеализира защото не се виждат често. Прави си планове с него, докато той най-вероятно се забавлява с други. Докато е в това състояние няма голям смисъл да и признаваш чувства и така нататък. По добре изчакай да отмине тяхната "връзка" и тогава помисли пак.
Е ами не се очайвай! Щом сте приятели от толкова време от това може и да излезе нещо добро все пак така няма да е неловко ако станете гаджета! ) един момичешки съвет: гушкай я, целувай я, смей се на шегите й и бъди себе си. ) когато дойде момента за нещо повече ще разбереш иии нямам предвид секс :/ а относно другото момче- не казвай нищо за да не си помисли че се опитваш да "съботираж" връзката им, която очевидно се разпада
Като ти гледам описанието...тази връзка няма големи шансове да се осъществи ...сигурно отдавна те е приела като приятел и едвали ще иска нещо повече.....
Дам ,дам така е всичко което споменахте е доста вярно.Достигал съм до тези изводи,но ми е трудно да разбера дали тя ще е готова за друга връзка в случай,че скъса с настоящия.Не,не искам да ги разделям нищо подобно.Нямам намерения и да пришпорвам до колкото е възможно,да стоя по далеч от фриенд зоната.Може би ако излезем на кафе тогава ще излязат наяве повечето отговори на въпросите ми.Но до тогава мога само да гадая.Мисля,че в тези "виждания" не показваме изцяло какви сме,защото малко или много имаме родители на главите ни близки до нас и един вид поне за мен е по трудно да се разкрия.Именно заради това и не сме толкова близки не си общуваме много,както казах под често виждане имам предвид 1 в седмицата и това е един вид шанс да не съм влязъл още във фриенд зоната.Не съм и пробвал да изкарвам кирливите ризи на приятеля и ,ясно ми е,че има голям шанс да и изневерява,но нямам никво право да се меся в техните отношения до толкова до колкото ми е позволено.Излизам си с други момичета,не съм си я втълпил само нея,но ми харесва и мисълта ми е,че ако има някакъв шанс да я опозная повече с удоволствие бих го направил. Не се отчайвам,даже въобще Трудно ми е да опиша на 100 % ситуацията,но като гледам отговорите ви сте ме разбрали почти на 100 %
Последно редактирано от funkey : 01-29-2014 на 20:42